BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Värmdö - Gustavsberg

Ursula Printz Gata 2, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 50.5 kvm
  • 2.500.000 kr / Såld
  • 3974
  • 417
  • 1191
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att köpa denna fantastiska 2a, högst upp i huset i Gustavsberg. Bostaden är verkligen en dröm för den som söker stora, öppna rum och fri utsikt.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in finns vardagsrummet som erbjuder mycket generösa ytor och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med större soffgrupper och annat möblemang om så önskas.

Från vardagsrummet når man den stora balkongen som ligger mot den trevliga innergården i härligt solläge. Här får man plats med utegrupp samt odlingsmöjligheter.

Köket är mycket stilrent med släta luckor i ljus kulör. Köksutrustningen består utav kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggd mikro samt ugn. Mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. 

Bostadens sovrum är väl disponerat och rymmer enkelt större säng. Bra förvaring i form av garderober.

Bostadens badrum är också stilfullt utformat och ger dig en hög nivå av komfort. Här finns wc, handfat med förvaring, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring och arbetsytor.

Denna bostad är verkligen en pärla och den perfekta platsen för den som söker en bekväm, modern och vacker bostad. . Missa inte chansen att se den här bostaden och uppleva allt den har att erbjuda!

Varmt välkommen på visning!

 

- Exklusiv och modern bostad i ett härligt läge.

- Högst upp i huset

- Stora och öppna rum med härligt ljusinsläpp.

- Garage finns i föreningen.

- Ett stenkast från hamnen som har fantastiska promenadvägar, restauranger, butiker, gym, mataffär och mycket mer.

- Goda kommunikationer in till stan

- Nära Gustavsbergs centrum och Värmdö marknad