BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjöstaden - Älvsjö

Elkabelgatan 5

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 4305
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar 4:a med ett snyggt kök och fint ljusinsläpp från fönsterpartier åt två håll!
Attraktivt läge i nya Älvsjöstaden och populära Brf Entrékvarteret. Stora fönsterpartier i kombination med de sobra färgvalen resulterar i ett riktigt trivsamt hem.
De tre sovrummen är välplanerade och samtliga i bra storlek. Stort vardagsrum med utgång till balkongen som verkligen blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Att det finns två badrum underlättar vardagen! Ena badrummet har badkar och det andra har dusch. Bostaden har även goda förvaringsmöjligheter, både i lägenheten och i form av ett källarförråd.

 

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med stora fönsterpartier och gott om möblerbar yta. Här finns gott om plats för en stor soffa, läsfåtölj, bokhyllor, tv-möbel och växter. Placeringen intill köket gör att vardagsrummet blir till en naturlig samlingsplats. 
Från vardagsrummet nås balkongen.
För den som föredrar en öppen planlösning så går delar av väggen mellan vardagsrum och kök att ta ned.

Balkong 
Från vardagsrummet nås den underbara balkongen som är rymlig och har ett trevligt solläge. Plats finns för en utemöbel eller ett matbord med stolar och självklart en massa blommor. Från balkongen har du utsikt över föreningens trevliga innergård.

Kök
Köket är riktigt snyggt med vita profilerade köksluckor och vitt kakel som bryter av fint mot den mörka bänkskivan. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. 
I köket finns utrymme för att duka upp ett matbord för många middagsgäster. Trevligt fönsterparti med utsikt över innergården. 

Sovrum 2 
Bostadens största sovrum har plats för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Längs ena sidan finns en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. 

Sovrum 1 
I anslutning till det största sovrummet ligger bostadens andra sovrum. Även det här sovrummet är i bra storlek och har plats för säng, nattduksbord och skrivbord. 

Badrum 
Badrummet är både snyggt och praktiskt. Färgskalan på kakel och klinker går i vitt och mörkgrått. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare samt väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med handfat med kommod, badrumsskåp, WC och badkar.

Badrum 
Att bostaden har två badrum underlättar vardagen för familjen! Samma smakfulla färgskala som i det största badrummet. 
Här finns dusch med glasvägg, handfat med kommod, badrumsskåp och WC.

Sovrum 3
I anslutning till hallen nås det här fina rummet. Trevligt läge med utsikt över föreningens innergård som under sommarhalvåret är i full grönska.

Hall 
Hallen är alldeles lagom stor och är utrustad med en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar av spegelglas. För de kläder och prylar som inte ryms i garderoberna så kommer källarförrådet till användning. På första delen av hallgolvet ligger ett snyggt klinker som sedan övergår till en parkett i alla rum utom badrummen.