BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Ekudden

Ekuddsvägen 25, 13tr

  • 2 rum och kök
  • 61.5 kvm
  • Såld
  • 3467
  • 749
  • 6414
Värdera din bostad

Beskrivning

- Högst upp i huset - Västvänd balkong med sol från lunch till solnedgång - Enastående utsikt från samtliga fönster - Påkostat renoverat - Stabil förening med bra ekonomi, garage och bra kommunikationer - Badrocksavstånd till Järla Sjö för morgondopp!

Varmt välkommen till ett av Ekuddens bästa lägen! En sällsynt möjlighet att kunna förvärva en unikt lägenhet högst upp i huset med västvänd balkong utan övre balkonggranne!

Lägenheten är lyxigt renoverad med en smakfull industriell känsla. Ombyggd till en mer öppen planlösning där kök med köksö och matplats för 4 personer vätter mot vardagsrummet med utgång till balkongen. Här har du utsikt mot sickla och Järlasjön från samtliga fönster! Rymligt sovrum med egen walk-in-closet samt ett helkaklat och fräscht badrum.

Köket har gott om arbetsyta och förvaring i mängder, en tilltaget stor köksö med förvaring samt en skåpsvägg. Här hittar du komplett maskinpark med integrerad kyl/frys, inbyggd ugn, induktionshäll med modern köksfläkt inbyggd i köksön samt integrerad diskmaskin! När du kliver in möts du av den öppna och rymliga hallen som sömlöst övergår till kök och vardagsrum där den magiska utsikten skämmer bort dig dagligen! Härifrån har du utgången till balkongen där både våningsplanet och vädersträcket gör sig påmint med sin rent av overkliga utsikt över stad och solnedgång!

Sovrummet är stort med plats för dubbelsäng. Här finns inget behov för stående garderober tack vare din eleganta walk-in-closet, inredd med garederober, smyckesförvaring och klädstänger. Genom det västvända sovrumsfönstret letar sig solen in först till eftermiddagen så sovmorgnarna kan förbli ostörda! In till höger från hallen har du ditt praktiska inneförråd som rymmer allt för det stora hushållet.
Badrummet är helkaklat och utrustat med toalett, handfat med kommod, tvättpelare och dusch.

Allt detta görs bara bättre av det fantastiska området! Mycket bra kommunikationer via buss till slussen och Södermalm på endast 10 minuter. Tunnelbanans blå linje byggs just nu ut till Nacka vilket medför ytterligare kommunikationsmöjligheter framöver till city. Den planeras vara klar 2030. Ekudden är ett område med full aktivitet för den som önskar. Bad och kanot i Järlasjön sommartid och vintertid plogas sjön för skridskor. Nacka naturreservat ligger på andra sidan sjön för den träningsbenägne och Sickla köpkvarter endast 5 minuters promenad bort för den shoppingsugna.

Varmt välkommen på visning!