BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Winborgs väg 43, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 62.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna 2:a med ostört läge intill Järlasjön, vackert burspråk med fönster ner till golv och modernt nyrenoverat kök!

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. 

Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Vidare in i bostaden finns det moderna och nyrenoverade köket med grå luckor, knoppar/beslag i mässing samt snygg kran även den i mässing. Bänkskiva i ljus laminat och stänkskydd i vitt fasat kakel. Vitvaror såsom integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, varmluftsugn i rostfritt, induktionshäll och fläkt i rostfritt. Här finns bra förvaring och arbetsytor. Köket rymmer matplats fr 4-6 personer intill stort fönsterparti med slående utsikt över sjön. Vardagsrummet är rymligt och här ryms soffgrupp och tv-möbel. Här finns vackert burspråk med fönster ner till golvet, detta är den perfekta platsen för att slå sig ner med en bok och njuta av utsikten och lugnet. Sovrummet ligger intill och rymmer stor säng. Här finns bra förvaring i platsbyggda garderober. Badrummet ligger i anslutning till hallen och är helkaklat i vitt och ljusblått med klinker i tegelrött med golvvärme. Här finns dusch med duschvägg, toalett, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Vacker infälld spegel med hylla i natursten. Hela bostaden har vackert ljust golv, målade väggar och ligger skyddat utan insyn från alla rum med magisk utsikt. I hallen finns även lägenhetens förråd.

Föreningen har mycket god ekonomi med en kvm/belåning om endast 3665 kr (2020). Föreningen amorterar extra på sina lån och underhåller fastigheterna för framtiden. Föreningen kunde pga sin goda ekonomi erbjuda en avgiftsfri månad under förra året. 

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030.