BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 109 2tr

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 5112
  • 275
  • 1220
Värdera din bostad

Beskrivning

Mysig 2:a i gott skick med mycket välplanerade och generösa ytor för att vara en 2a, 64 kvm. Social planlösning, gott om förvaring i inbyggda garderober och klädkammare. Om man vill få en helt öppen planlösning är det förstås möjligt öppna upp mellan kök-matplats-vardagsrum. Möjligheterna är verkligen utmärkta skapa ett boende perfekt för just dig. Kök med det viktiga för mästerkocken, stambytt badrum, målade  väggar och ekparkett på golvet. Retrodetaljer såsom beslag och platsbyggd förvaring bevarad i gott skick. Trivsam planlösning. Nära Högdalens centrum med affärer och t-bana. 

- mycket välplanerad
- generös 2a på 64 kvm
- klädkammare
- några minuter till t-bana
- bredband inkl. 

Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkong. Gott om plats för soffgrupp, tv-möbel. Ekparkett på golvet. 

Kök
Charmigt kök med platsbyggd förvaring som är utrustat med kyl/frys, spis. Separat matplats som delar av mot vardagsrummet, men ändå socialt och delvis öppen planlösning. 

Badrum
Stambytt helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med WC, tvättställ, badrumsskåp, badkar. 

Sovrum
Ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring om inte klädkammare och inbyggda garderober räcker. 

Hall
Välkomnande verkligen generös hall med gott om plats för klädavhängning och förvaring. Säkerhetsdörr.

Förråd
Ett källarförråd samt matkällare tillhör lägenheten.

Läget är optimalt för dig som vill ha nära till puls och rörelse, men samtidigt bo mysigt och lugnt på en trivsam innergård. I centrum finns det flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, 2 olika gym, badhus, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi m.m. Så oavsett från vilket håll man än kommer kan man handla på vägen hem.

Därtill finns den stora parkleken Bandängen en kort promenad bort som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Under sommaren kan du grilla där med goda vänner på gräsmattan eller bada med barnen i den fina plaskdammen med renat och klorerat vatten. Vintertid kan du roa dig med både skridsko- och pulkaåkning samt svänga runt på slängkälken och under våren är det stora samtalsämnet om djuren i parken ska få ungar eller inte. Djurhållningen i parken består av getter, får, grisar, kaniner och höns. Det finns också flera bra både förskolor och skolor i närområdet. Närmast hittar ni Bandhagens skola (åk 0-6), men även Bäckahagens skola (åk 0-9) och Gullvivaskolan (åk 0-6) ligger nära.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.

Välkommen på visning!