BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tjärhovsgatan 10

  • 1 rum och kök
  • 29.2 kvm
  • Såld
  • 4904
  • 244
  • 2630
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna pärla omgiven av några av Södermalms mest eftertraktade knytpunkter! Huset byggdes 1929-1930 och bostaden karaktäriseras av vackert spröjsat fönster, högt till tak och fina golv. Läget är utomordentligt i hjärtat av Södermalm med medborgarplatsen och kommunikation mindre än 1 minut bort. Genomgående fin lägenhet med en öppen planlösning mellan kök och allrum. Fastigheten är välrenoverat i tidstypisk stil och färg med välbevarade detaljer. Mycket solid och välskött förening.

Nära till allt, du hittar sköna promenader bland söders kulturhus, ett rikt utbud av designaffärer och otaliga mysiga krogar. För den matintresserade är små delikatessaffärer och inte minst Söderhallarnas utbud en frestelse utöver det vanliga. Kulturlivet är intensivt med Teatrar, Biografpalats, Klubbar och närheten till det anrika och vackra Mosebacke.

Det är nära till allmänna kommunikationer; T-banan från Medborgarplatsen når du på två minuter och alla bussarna från Tjärhovsplan på tre minuter. Behöver du använda pendeltåg tar en promenad till Södra Station ca 10 minuter.

- God förening med låg avgift
- Två minuters promenad till Medborgarplatsen
- Vackert kulturkvarter
- Genomgående fräsch och noggrant underhållen
- Skrapan, Mariatorget, Sofo nära
- Mycket goda kommunikationer
- Närhet till Årstavikens promenadstråk och båtliv

Ett hem som måste besökas! Välkommen på visning!