BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Sigtunagatan 10

  • 3 rum och kök
  • 90 kvm
  • Såld
  • 9561
  • 113
  • 2691
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva ett fantastisk sekelskiftesboende anno 1903 belägen på en av Vasastans absolut bästa och mest eftertraktade adresser intill populära Vasaparken. Här bor du på lugn och enkelriktad gata med generös takhöjd, tre fungerande kakelugnar, stora sällskapsrum och balkong mot mysig innergård.

Väl inne i lägenheten möts du av väldisponerade rum med generös takhöjd om ca 3.3 m och stora fönsterpartier som tillsammans skapar en underbart luftig och inbjudande känsla. Här finner du bevarade ursprungsdetaljer och snickerier såsom speglade dubbeldörrar, takrosetter, höga golvsocklar, fiskbensparkett, takstuckatur, fönsternischer. De tre fungerande kakelugnarna är en alldeles speciell detalj som förhöjer känslan av kvalitet.

Vidare finner du ett väl tilltaget vardagsrum med vacker kakelugn och ett stort fönsterparti för härligt ljusinsläpp. Här finns plats för trevlig soffgrupp och matdel om så önskas. Två rogivande sovrum med kakelugn och med plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter. Modernt kök med bra arbetsytor och plats för mindre matbord med utgång till rymlig balkong mot mysig innergård. Helkaklat badrum med dusch och ett separat helkaklad wc. Inbjudande hall med gott om plats för förvaring och avhängning.

Stabil, välskött och skuldfri föreningen med mycket god ekonomi.

Här bor man i hjärtat av Vasastan i representativ sekelskiftesvåning mellan Sankt Eriksplan och Odenplan intill gröna Vasaparken, fantastiska restauranger, trevliga kaféer, museer, utmärkta kommunikationer samt nära både city och vatten vilket gör detta till ett oslagbart boende med livskvalite.


- En av Vasastans bästa och mest eftertraktade adress
- Representativ sekelskiftesvåning anno 1903
- Bevarade ursprungsdetaljer och snickerier
- Generös takhöjd ca 3.3 m
- Balkong mot mysig innergård
- Tre vackra och fungerade kakelugnar
- Renoverade ytskikt
- Höga fönster med härligt ljusinsläpp
- Spegeldörrar, fiskbensparkett, takrosetter
- Skuldfri förening
- Helkaklat badrum
- Intill Vasaparken
- Förråd om cm 10kvm