BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Pastellvägen 13

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 8095
  • 2900
  • 3045
Värdera din bostad

Beskrivning

På högt och fritt läge finner du nu denna trea till salu! Lägenheten är belägen på våning 6 med en magsik utsikt över takåsar och Stockholms skyline. Här erbjuds fönster i tre väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp till alla rum. På golven ligger parkettgolv och väggarna är målade i harmoniska toner. Köket är renoverat med stilfulla materialval med mycket goda förvaringsmöjligheter tack vare garderobsvägg och klädkammare. Huset har hiss och på taket finns en lyxig takterass med slående utsikt dit du kan gå för att sola under dagen och varför inte njuta av en middag med goda vänner på kvällen. Föreningen är mycket stabil, de äger marken, har en låg belåning och de stora renoveringarna är redan utförda. Här bor du på toppläge med tre tunnelbanestationer att välja mellan inom kort gångavstånd.

Smidig och rymlig hall med gott om förvaring och plats för avhängning samt egen klädkammare. Sovrummet ligger separat med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Vardagsrummet ligger öppet och ljust med utsikt över Stockholms stadsvy. Härifrån tar du dig även till balkongen som har underbar utsikt och härligt solläge. I anslutning till vardagsrummet ligger matsalen som enkelt kan delas upp till ett fullstort sovrum med gott om utrymme. Sist men inte minst ligger köket separat med full utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn och fläkt. Dessutom finns här gott om förvaringsutrymmen samt arbetsytor. I köket finns även plats för ett middagsbord för ett större sällskap.

Brf Skärmarbrink 3 är en stabil förening med god ekonomi som dessutom äger marken. Alla större renoveringar är gjorda inom överskådlig tid och tvättstuga finns i fastigheten. För att toppa detta disponerar man inte bara över en uteplats i lummig grönska utan även en takterrass med milsvid utsikt!

- Våning 6/7
- Magisk takterass
- Mycket stabil förening
- Genomgående fräscht renoverat
- Utrustat med både diskmaskin och tvättmaskin
- Synnerligen charmigt kök med härliga originaldetaljer
- Möjlighet att enkelt konvertera till 3:a

Lägenheten är registrerad som 3 rum och kök enligt lägenhetsregistret, men nyttjas idag som 2,5 rum och kök i och med en öppnare planlösning, detta går att återställa enkelt på flera olika sätt.

Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med storstadens puls som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information