BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Svärdlångsvägen 19B

  • 1.5 rum och kök
  • 45.7 kvm
  • Såld
  • 5614
  • 929
  • 5441
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik 1,5:a med studiokänsla och stor balkong i söderläge!
Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1,5:a med studiokänsla och närhet till både kommunikationer och natur vid Årstaviken. 

Modernt och välplanerat boende med stor kvadratisk balkong i soligt söderläge och härlig utsikt mot grönska och populära Storängsparken. Här finns plats för både utemöbler och växter. Optimalt planerade kvm med högt i tak (cirka 3 meter i takhöjd) som ger känsla av rymd. Bostaden har genomgående ljus färgsättning och fin ekparkett. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en naturlig matplatsdel som lämpar sig ypperligt för sociala sammanhang. I vardagsrummet finns plats för både soffdel och TV-möbel. I hallen har man delat av för att få till ett sovrum med plats för både säng och förvaringsmöbel. Bra hall med gott om förvaring i garderob med spegelskjutdörrar. Rymligt badrum med dusch, wc, handfat samt förberett för tvättmaskin. 

Lägenheterna i Brf Årsta gård byggdes 1999 om från en skola till bostadsrätter, vilket har resulterat i unika boenden med studiokaraktär. Här känns allting fortfarande nytt och fräscht! Vackert läge invid stora grönområden och vacker promenad längst Årstaviken och Årstaskogens naturreservat där du med lätthet på några minuter kan gå eller cykla över bron till Södermalm. Missa inte denna!

Välkommen på visning!