BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mälarhöjden

Karstensvägen 4 C, plan 2+3

  • 4 rum och kök
  • 101 kvm
  • Såld
  • 21843
  • 4604
  • 15265
Värdera din bostad

Beskrivning

FAMILJEIDYLL I LUMMIGA VILLAKVARTER! 

Lägenheten har en boarea om 101 kvm och golvarea under snedtak om 21 kvm, vilket ger en totalarea (boarea + golvarea under snedtak) om 122 kvm.

- Soldränkt balkong om ca 10 kvm i västerläge med markis
- Parkeringsplats direkt utanför porten som tillhör bostaden, fördraget för el
- Byggs smidigt om till fem rum och kök vid behov
- Toppskick och kvalitet från 2018
- Fantastiskt kök med generösa ytor och platsbyggd köksö
- Genomgående smarta förvaringslösningar och påkostade detaljer
- Två lyxiga badrum, varav det ena med separat tvättdel
- Tre charmiga sovrum i bra storlek samt angränsande walk-in closet till master
- Gavelläge med fönster i tre väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt
- Etagevåning plan 2 och 3
- Vacker utsikt över grönska och fina byggnader
- En familjeidyll med lummiga och inhägnad trädgård
- Privat och insynsskyddat
- Radhuskänsla
- Behaglig golvvärme i hela bostaden
- Stabil och familjär förening som äger marken
- Bo i ett härligt villaområde med naturen som närmsta granne
- Perfekt läge med närhet till Mälarhöjdens skola, centrum och tunnelbanestation Mälarhöjden samt Axelsberg

Varmt välkomna till denna unika etagevåning om 4 rum och kök, ett boende utöver det vanliga! Bostaden är belägen i ett idylliskt villaområde med gröna tomter och himlen som närmsta granne. Här bor man bekvämt och centralt med närhet till både Mälarhöjden och Axelsbergs centrum, flertalet skolor och förskolor, butiker, tunnelbanan, badplatser och joggingspår.

Bostaden utmärker sig med flera fönster i tre väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, ett högt och insynsskyddat läge med vacker utsikt över lummig grönska och hustaken, en genomgående hög standard i absolut toppklass samt en fantastisk balkong i västerläge om ca 10 kvm som erbjuder sol från tidig eftermiddag till sen kväll.

På nedre plan kliver ni in ett helt magiskt kök som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor, påkostade materialval och en lyxig platsbyggd köksö. I dagsläget har man en matsalsdel men vid behov kan det smidigt byggas om till ett extra sovrum. Från köket nås lägenhetens trevliga balkong. Vidare har ni ett modernt och stilrent badrum med badkar, takdusch, golvvärme, infälld spegel och praktiskt vädringsfönster. Slutligen erbjuds ni ett vardagsrum i generös storlek perfekt för familjehäng med gott om plats för stor soffa, mediamöbel och övrigt möblemang. Här finns även en snygg platsbyggd bokhylla och goda förvarvaringsmöjligheter i stort förråd under trappen. 

Från vardagsrummet tar ni er vidare via den platsbyggda trappan upp till övre plan. Överplan erbjuder vindskarraktär med mycket charm samt flera fina detaljer såsom takfönster, snedtak, synliga takbjälkar och en snygg industriglasvägg. Här finns tre sovrum i varierande storlek, lyxig walk-in closet angränsande till master bedroom, platsbyggd förvaring samt ett behagligt ljusinsläpp. Ytterligare ett modernt badrum i påkostat utförande med takdusch, infälld spegel, golvvärme, vägghängd wc samt separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. 

Brf Kronbruden är en familjär och stabil förening med fin sammanhållning bland de boende. Föreningen äger marken(=ej tomträtt). Föreningen har fördelaktigt förhandlat om sitt lån och bundit räntan till 0,82% fram till 2023-10-28. Föreningen har en lummig trädgård som är en grön oas under sommarhalvåret. Här kan barnen leka i trädgården precis som om man bott i en villa då det är tryggt och inhägnat med staket.

En familjedröm som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse via mäklarens hemsida.