BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 21, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • Såld
  • 4361
  • 380
  • 2386
Värdera din bostad

Beskrivning

Här erbjuds en charmig funkistvåa om hela 56.5 kvm som med enkelhet kan göras om till 3:a. Belägen högst upp i huset insynsskyddat och med lummig utsikt. En lägenhet för dig som söker det extra så som högt läge, bevarat original i fint skick och insynsskydd. En suveränt disponerad bostad med klockrent läge i solid förening. Ytskikt i kombination av noggrant utvalt bevarat original och modernt material.

 
- Högst upp i huset
- Balkong i sydvästligt läge
- Insynsskyddad och lummigt läge
- Bevarat originalkök
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Klockrent läge
- Välskött förening
- Nära naturen med badbryggor och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Valla torgs tvärbanestation ca 250 m från lägenheten och övriga kommunikationer
- Närhet till Globen
- Cykelavstånd till Södermalm

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus entré öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. I hallen erbjuds plats för avhängning av ytterkläder och i anslutning ligger en praktisk klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. När du kliver in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till balkong. Här finns plats för både soffgrupp och annat möblemang om så önskas. Charmigt kök med bevarade originaldetaljer. Här finns gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Naturlig matplatsdel invid fönster med härlig utsikt mot grönska. Charmiga orginalgarderober med överskåp för ytterligare förvaring. Det går med enkelhet att få till ett extra sovrum/ arbetsrum om behovet finns. Rymligt sovrum i rofyllt läge och även här med lummig utsikt. Plats för dubbelsäng och extra förvaringsmöbel utan att det känns trångt. Stambytt och helkaklat badrum utrustat med dusch med glasvägg, wc, kommod med spegelskåp ovan och praktiskt med vädringsfönster som släpper in ljus.

Till lägenheten hör en rymlig balkong med sol under eftermiddag och kväll. Här finns plats för både utemöbler och blommor och du kan njuta av solens strålar samt den lummiga utsikten.