BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge/ Västra Balingsnäs

Trollörtsbackarna 6

  • 5 rum och kök
  • 133 kvm
  • 6.900.000 kr / Såld
  • 6142
  • 1432
  • 9153
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till detta fina hus på Trollörtsbackarna 6. Läget är enastående i mysig villaidyll med närhet till både förskola och skola. Här erbjuds ett modernt boende perfekt för hela familjen.

Rumsbeskrivning
Bostaden är uppdelad på två våningsplan, med en total boyta om ca 133 kvm, och har en genomtänkt planlösning med en känsla av ljus och rymd. Husets väldisponerade ytor bjuder på fyra väl tilltagna sovrum på övervåningen. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök i modern stil. Fullt maskinellt utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och micro i bekväm arbetshöjd. Den centrala samlingspunkten är det härliga och luftiga vardagsrummet/ matrummet med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier från golv till tak. Här finns gott om plats för både stort matsalsbord för middagsgäster samt soffgrupp där hela familjen får plats. Från vardagsrummet når ni husets baksida som erbjuder en stor altan som sträcker sig runt huset samt en plan och mycket lättskött gräsmatta där barnen kan springa fritt och plats finns för studsmatta. Huset erbjuder två badrum, varav ett med dusch och ett med badkar. Båda har golvvärme.Hallen är rymlig med plats för förvaringsmöbel samt upphägning av ytterkläder. Ytterligare rymlig garderob med spegelskjutdörrar sväljer mycket. I anslutning till hallen ligger den praktiska tvättstugan med tvättmöjligheter, arbetsbänk samt plats för upphängning och extra förvaring. Huset kännetecknas även av att ha gott om förvaringsmöjligheter i garderober samt en rymlig klädkammare på övervåningen. I anslutning till carporten finns även ett rymligt förråd om ca. 6 kvm. 

Altan i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Härlig trädgårdstomt omgiven av buskar och växtlighet som gör den mysig och skapar en privat atmosfär. När du kliver ut från vardagsrummet på den rymliga altanen möts du av den fantastiska utsikten över områdets takåsar och naturreservatet längre bort. Plats för stort bord och stolar samt grill. Runt knuten finns plats för en lounge del. Altanen lämpar sig ypperligt för sociala sammanhang. Framsidan är inramad av stenmur och är stenlagd med plats för mindre cafèbord och stolar.

Allmänt om området
Bostaden är belägen med närhet till Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Närmsta busshållsplats ligger med cirka 7 minuters promenad från huset. Från Huddinge centrum finns goda kommunikationer i form av pendeltåg (12 min till Stockholm Södra samt 15 min till Stockholm Central) och ett flertal busslinjer. Det finns flera förskolor, skolor och gymnasium att välja på i närområdet.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket fint hus och område att trivas i.

- Klockren tvåplansvilla på familjevänlig adress
- Lättskött tomt med soligt läge
- Stor altan på baksida
- Insynsskyddad baksida med utsikt över takåsar och trädtoppar
- Fyra väl tilltagna sovrum
- Två badrum samt rymlig tvättstuga
- Stort familjekök med goda arbetsytor och rymlig matplatsdel
- Goda förvaringsutrymmen
- Närhet till flera förskolor samt populära Balingsnässkolan F-F9
- Ett stenkast till områdets förskola, Sagoskogen
- Familjärt närområde med gott om lekplatser, parker och badplatser
- Carport med plats för två bilar och laddstolpe för elbil
- Goda förvaringsmöjligheter i förråd om ca 6 kvm
- Expansivt närområde
- Huddinge C ca. 20 min promenadavstånd eller som snabbast 3 minuter med buss
- Utmärkta kommunikationer med Huddinge pendeltågsstation och bussar

Varmt välkomna på visning! Boka in en tid för visningen på mäklarens hemsida för att hållas uppdaterade.