BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Långholmsgatan 9B 4tr

  • 4 rum och kök
  • 101 kvm
  • Såld
  • 5397
  • 804
  • 8567
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor man på ett eftertraktat läge perfekt högt upp i ett fint sekelskifteshus i Hornstull på Södermalm. Generösa sällskapsytor i kombination med högt till tak, djupa fönsternischer och lättillgängliga rum ger en ljus, luftig och mycket inbjudande atmosfär. Lägenhetens väl tilltagna och särpräglade ytor med tidstypiska detaljer skapar en unik bostad. Det som verkligen skänker lägenheten dess själ är vardagsrummet på över 30 kvm, högt till tak och stora fönsterytor – generöst och exklusivt! Detta möjliggör förstås en mängd olika möbleringsalternativ, lekytor för barnen eller kanske en del som ett ytterligare sovrum.

Direkt i fil med vardagsrummet finns ett utmärkt och smakfullt renoverat kök med burspråk och gott om plats för socialt umgänge. Vidare har lägenheten tre sovrum, balkong mot lugn innergård, stambytt badrum och extra wc. Underbar boendemiljö med direkt närhet till både stad, vatten och natur.

- Vardagsrum och kök i fil med 3 meter i takhöjd
- Möjlig 5:a (2–4 sovrum)
- Utmärkt skick
- Balkong mot innergård
- Badrum och gäst-wc

Vardagsrum – stora sociala ytor
Representativt vardagsrum med en behaglig atmosfär som karaktäriseras av dess stora fönsterparti, takhöjden och förstås de generösa ytorna som skapar goda möbleringsalternativ. Vardagsrummet ligger i direkt fil mot köket, vilket bidrar ytterligare till känslan av rymlighet. Här finns gott om plats för soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum att trivas i året om! 

Kök – fokus på njutning och umgänge
Hemtrevligt och påkostat kök som gjort för socialt umgänge. Köket har mycket gott om avställningsytor och smarta förvaringsytor. Bra plats för köksbord för 4–8 personer. Burspråk med sjöglimt mot Årstaviken. I köket finns kyl, frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt och ugn. 

Sovrum 1, 2, 3 (ev. 4), balkong
Tre utmärkta sovrum mot lugn innergård. Ena sovrummet avdelat med ett extra sovrum. Tidigare planlösning kan förstås återställas om så önskas och då får man verkligen ett generöst sovrum. Plats finns för garderober och förvaring. Utgång till balkongen mot gården och även från balkongen har man något av en sjöglimt. Om man önskar ett fjärde sovrum skulle det vara möjligt att göra en smart avdelning i vardagsrummet. 

Badrum och gäst-wc
Badrum med golvvärme, helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, handfat, toalett och badrumsskåp. Finns även tvättmaskin som lämnas. Gäst-wc med toalett och handfat.

Hall
Välkomnande hall med plats för förvaring och klädavhängning. Säkerhetsdörr.  

Förråd
Till lägenheten hör ett bra vindsförråd.