BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Finntorp

Becksjudarvägen 55

  • 2 rum och kök
  • 54.5 kvm
  • Såld
  • 3141
  • 525
  • 1938
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp - Bästa söderläget - Gott om förvaring - Vackra originalgolv - Stort sovrum - Fräscht kök - Gångavstånd till natur, shopping och kommunikationer - Utmärkt förening med lån på endast 3 657kr/kvm

I Finntorp, ett stenkast från Sickla köpkvarter ligger denna suveränt planerade lägenhet med otroligt bra balans mellan det charmigt retro och moderna nya!

Här disponerar du över yteffektiv hall att landa matkassar och välkomna gäster i. Praktisk och med mycket förvaring som ligger intill sovrummets ingång. I anslutning till hallen ligger badrummet som är stambytt, helkaklat och utrustat med WC, handfat, dusch och tvättmaskin.

Vidare kommer du in i köket där den tidlösa planlösningen erbjuder gott om arbetsytor och förvaring på båda sidor av rummet. Nog med förvaring för det stora hemmets husgeråd. Tack vare kökets storlek kan du med enkelhet bjuda in familj och vänner till matlagningen när de kommer på besök. Utrustningen består av spishäll med tillhörande ugn, kolfilterfläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Den stora matplatsen är placerad i vardagsrummet men med ytterligare utrymme intill fönster i köket för ett extra som rymmer 4 personer.

Den naturliga samlingsplatsen för lägenheten blir såklart det stora vardagsrummet med fantastiskt originalgolv! Här har du gott om möbleringsalternativ och utrymme för att experimentera. Idag finns det en matplats för större sällskap, soffgrupp och TV-bänk. Från vardagsrummet har du balkongen i soligt söderläge med utsikt mot berget och områdets lummiga naturträdgård.

Sist men inte minst har du det rogivande sovrummet med plats för dubbelsäng samt platsbyggd förvaring. Väggarna är målade i en sval grå/grön nyans, vilket ger ett mycket stilfullt och elegant intryck. På golvet ligger parkett och även härifrån har du härligt ljusinsläpp.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till två källarförråd, varav ett är en matkällare.

Varmt välkommen på visning!