BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ekudden

Ekuddsvägen 25, 12tr

  • 2 rum och kök
  • 61.5 kvm
  • Såld
  • 4274
  • 712
  • 961
Värdera din bostad

Beskrivning

- Högt upp i huset - Möjlig trea - Västvänd balkong med sol från lunch till solnedgång - Enastående utsikt från samtliga fönster - Gott om platsbyggd förvaring - Stabil förening med bra ekonomi, garage och bra kommunikationer - Badrocksavstånd till Järla Sjö för morgondopp!

Varmt välkommen till ett av Ekuddens bästa lägen och möjligheten att kunna förvärva en inflyttningsredo lägenhet högt upp i huset med solig västvänd balkong!

Du välkomnas in i en trevlig hall med parkettgolv och målade väggar med plats för avhänging. Här finns även garderob och intill ligger en praktisk klädkammare. Vidare in i bostaden ligger ett stort vardagsrum med tidlöst originalgolv. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matplats om 6-8 personer.

Köket är fräscht med luckor i vitt och kakel i grått. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och ugn. Köket rymmer även den en matplats för 4-6 personer och har ett stort fönster med härlig utsikt över Järlasjön. För den som önskar ytterligare ett sovrum går köket att dela av (se alternativ planlösning).

Sovrummet är stort med inbyggda garderober. Här ryms stor säng och arbetshörna för den som önskar. Från sovrummet nås den västvända balkongen där du njuter av solen hela eftermiddagen och kvällen överblickande Hammarbybacken och sjön. Badrummet är helkaklat och är utrustat med dusch, vägghängd toalett, handfat, överskåp samt kombinerad tvätt och tork.

Föreningen har bra ekonomi med en kvm/belåning om 5817 kr (2020). I huset finns även dubbla hissar.

Allt detta görs bara bättre av det fantastiska området! Mycket bra kommunikationer via buss till slussen och Södermalm på endast 10 minuter. Tunnelbanans blå linje byggs just nu ut till Nacka vilket medför ytterligare kommunikationsmöjligheter framöver till city. Den planeras vara klar 2030. Ekudden är ett område med full aktivitet för den som önskar. Bad och kanot i Järlasjön sommartid och vintertid plogas sjön för skridskor. Nacka naturreservat ligger på andra sidan sjön för den träningsbenägne och Sickla köpkvarter endast 5 minuters promenad bort för den shoppingsugna.

Varmt välkommen på visning!