BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburs Kvarngata 27

  • 3.5 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
  • 7326
  • 669
  • 4207
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk 4:a med stora öppna ytor och en balkong utöver det vanliga i ett barnvänligt område med närhet till allt Södermalm kan erbjuda!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhäningsmöjligheter samt garderobsförvaring. Här ryms årets alla ytterplagg! Vidare in i lägenheten finner ni köket och vardagsrummet med stora och öppna sociala ytor där ni kan bjuda hem vänner och familj utan att de ska behöva trängas. Köket har gott om plats för större matgrupp och goda arbetsytor samt förvaring bakom vita köksluckor. I vardagsrummet får ni enkelt plats med en stor soffgrupp för härliga filmkvällar med hela familjen. Från detta rum nås lägenhetens hjärta och unika balkong. Ena delen av balkongen är inglasad och används som ett extra rum under nästan hela året. Ni kan enkelt öppna upp mot balkongens ute del. Här har ni gott om plats för odlingar och växter eller varför inte använda denna del för att servera drinkar under sommarhalvåret? Denna unika balkong passar perfekt för både kalas eller fest! 

Lägenheten har idag tre sovrum (det ena sovrummet räknas inte som ett riktigt sovrum pga avsaknad av ett fönster). Första sovrummet nås via entrén och har gott om plats för säng, skrivbord samt övrigt möblemang. Resterande sovrum nås från vardagsrummet. Båda har plats för dubbelsäng. Det ena sovrummet som idag används som barnrum har platsbyggda garderober och är det största sovrummet i lägenheten. Badrummet är helkaklat och är utrustat med badkar, wc, spegelskåp, handfat samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsyta som funkar utmärkt som skötbord. Här finns även gott om förvaring!

Detta är sammantaget en lägenhet med perfekt planlösning och unik balkong/uteplats!

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen 3 rok och 92 kvm men disponeras idag som en 3,5:a/4:a och är uppmätt till 96 kvm.