BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Östrandsvägen 68 3tr

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 201
Värdera din bostad

Beskrivning

Mysig 1:a i gott skick med mycket välplanerade ytor. Suveränt sovloft, litet kök med det viktiga för mästerkocken, stambytt badrum. Planlösningen med sovloftet gör att man verkligen på ett smart sätt nyttjat varje kvadratmeter optimalt. Mer yteffektiv bostad är svårt att hitta! 

Målade väggar och ekparkett på golvet. Retrodetaljer såsom beslag och platsbyggd förvaring bevarad i gott skick. Trivsam planlösning. Några minuter bort finns bussar, konditori och affär, samt en kort promenad till t-bana. 

- mycket välplanerad
- sovloft
- snyggt kök
- några minuter till bussar
- populära Stureby

Rum
Trivsamt rum med stort fönsterparti med utsikt över Sturebys villakvarter och som skänker ett behagligt ljus och grönska till lägenheten. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord, och tack vare sovloftet har man ett extremt välplanerat rum som rymmer det mesta - verkligen ett rum i harmoni! Ekparkett på golvet och målade väggar.

Kök
Charmigt kök som renoverats 2020 med målade köksluckor, slipad & oljebehandlad träbänk, ny diskho, blandare och spis. Platsbyggd förvaring, mysigt litet fönster - perfekt som kryddhylla.

Badrum
Stambytt helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med WC, tvättställ, badrumsskåp, handdukstork, dusch. 

Hall
Välkomnande hall med bra förvaring och inbyggda garderober. Säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.