BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Kocksgatan 20 A

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 9607
  • 52
  • 4055
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges en unik möjligheten att förvärva en helt fantastisk sekelskifteslägenhet med nyttjanderätt till en uteplats året om mot den lummiga innergården. Denna lägenhet har allt ifrån en fantastisk uteplats med sol under eftermiddagen, kakelugn, vackra tredelade fönsterpartier, generös takhöjd, renoverat kök och mycket mer!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med med plats för förvaring i garderob. Köket är ett smakfullt renoverat kvalitetskök från Ballingslöv med exklusiv marmorskiva, vackra köksluckor i grön nyans och en fantastisk kakelugn som gör rummet ännu vackrare. Här finns all maskinell utrustning så som ugn, spis, kyl/frys från SMEG och fläkt och diskmaskin från Electrolux. Från köket nås även den lummiga uteplatsen med nyttjanderätt. Här kan ni njuta av en härlig middag omringad av grönska med sol under eftermiddagen. Vidare in till vardagsrummet möts ni av ett stort och öppet rum med vackert fönster med djupa fönsternischer och en fungerande kakelugn. Här kan ni enkelt möblera med större soffgrupp, matbord samt övrigt möblemang. I detta rum finner ni även två diskreta och platsbyggda garderober. Sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Alla fönster vetter mot den lugna innergården. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, golvvärme, kommod, spegelskåp, infälld dimbar takbelysning, wc och handfat. 

Detta är sammantaget en underbar sekelskifteslägenhet utöver det vanliga med alla rätt! Missa inte att anmäla er till visning - denna lägenhet måste upplevas på plats!