BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Blåsutvägen 25

  • 2.5 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 441
  • 3407
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade 2.5a med öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum! (möjlig 3:a)  

Lägenheten genomsyras av ljus, året runt, från flertalet fönsterpartier i fil. Säljaren har valt att skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en naturlig matplats i mitten. Det går enkelt att bygga om matsalen till ett extra sovrum (se alternativ planlösning). 

Med ett sydvästligt läge är detta en lägenhet att stortrivas i med en balkong som blir välanvänd under sommarhalvåret (eftermiddag och kvällssol).

Här finns en välkomnande entréhall med mycket goda förvaringsmöjligheter i dess flertalet garderober. I anknytning till hallen återfinns köket med komplett maskinpark och gott om förvaring och arbetsyta. Med en öppen planlösning genom matsalen tar vi oss vidare till vardagsrummet. Vardagsrummet ligger i hörnläge med fönster i två väderstreck vilket medför ett fantastiskt ljusinsläpp genom rummet. Från vardagsrummet nås även balkongen i västerläge med sol från mitt på dagen till kväll. Från vardagsrummet tar man sig vidare till lägenhetens stora sovrum. Här möblerar man enkelt för en dubbelsäng och sängbord. I entréhallen når man det stambytta badrummet med ny badrumsinteriör från 2018.

Huset står på en lugn gata med närhet till en stor park bakom huset. Populärt och centralt läge intill Globen City och slakthusområdet med flertalet butiker, sportevenemang samt konserter. Här finns något för alla oavsett intressen. Direkt närhet till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanan nås enkelt via Skärmarbrink eller Blåsut. Det tar ca 10-15 minuter från dörr till stadens puls. På kort cykel- eller gångavstånd finns alltså Södermalm, nackareservatet, skogskyrkogården, med flera trevliga promenad- och cykelstråk.

Välkomna på visning!