BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Sockenvägen 373

  • 3 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 226
  • 3920
Värdera din bostad

Beskrivning

Med ett attraktivt läge i Gamla Enskedes villaidyll hittar ni denna välplanerade 3:a i skuldfri förening! 

Lägenheten är genomgående och har gott om ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här tas det vara på varje kvadratmeter som tjänar sitt syfte. Här bor du i en extremt solid förening där avgiftsfria månader inte är sällsynt. Som medlem kan man ta del av spa samt relaxdel och en finare övernattningslägenhet. Det finns två uteplatser med vacker utemiljö och grillmöjligheter. Dessa kommer uppgraderas under året. 

Vardagsrummet är trivsamt med stort fönster kombinerat med högt i tak vilket skapar en väldigt spatiös känsla. Här finns naturlig planering för soffgrupp, soffbord, tv-hörna, bokhylla samt matplats. Vidare finns ett trivsamt kök för den matlagningsintresserade med full maskinpark och gott om arbetsytor samt förvaring, här ryms även mindre matplats. Lägenheten innehar två sovrum, ett större och ett mindre. Perfekt för barnet eller hemmakontor. Badrummet är helkaklat och i gott skick. Det här är verkligen en lägenhet att stortrivas i! 

Bostaden är perfekt belägen med närhet till alla bekvämligheter såsom matbutiker, restauranger och caféer. På någon minuts gångavstånd finns tunnelbana Sockenplan och en bit bort även Sandsborg tunnelbana. I Gamla Enskede kan du njuta av ett mysigt villatorg med småbutiker, populära restauranger och mysiga parker. På andra sidan Nynäsvägen finner ni underbar natur och strövområden i Skogskyrkogården som finns med på UNESCOS världsarvslista och Nackareservatet ligger inte långt bort.

Hör av dig för visning!