BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Winborgs väg 7, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 6666
  • 102
  • 2368
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen hem till denna unika 2:a belägen i ritningskontoret där gammalt och nytt möts för att skapa en häftig boendemiljö i mysiga Järla Sjö. Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och fantastiskt miljö året om. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym med bastu.

Du välkomnas in i rymlig hall med bra förvaring i anslutande klädkammare/förråd. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin sociala och öppna planlösning mellan kök och vardagsrum, här finns plats för både soffgrupp och stort matbord för 6-8 personer. Köket har en snygg industrikänsla med luckor i svart med beslag i läder och mässing, bänkskiva i laminat och helkaklat i vitt. Vitvaror såsom integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och side-by-side i rostfritt. Praktisk köksö för mer förvaring och som avskärmar köket från vardagsrummet på ett snyggt sätt. Lägenhetens stora vackra fönster ger ett härligt ljus i hela bostaden. Intill vardagsrummet ligger sovrummet som avskiljs med smakfull industrivägg. Rummet rymmer dubbelsäng och plats för förvaring i tre garderober med dubbeldörr. Smakfullt badrum med klinker i grått och kakel i vitt. Här finns golvvärme och dusch med takdusch och duschvägg i glas, toalett, handfat, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt överskåp med bra förvaring. Lägenheten har genomgående vitlaserat golv och målade väggar i fina toner. Till lägenheten hör även ett förråd. 

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030.