BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sköndal

Sköndalsvägen 106

  • 5 rum och kök
  • 108.5 kvm
  • Såld
  • 3506
  • 638
  • 6597
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett ytterst hemtrevligt, ljust och välplanerat boende i hjärtat av populära och grönskande Sköndal! Lägenheten är genomgående omsorgsfullt och stilrent renoverad de senaste åren. Tack vare den optimala planlösningen och stora fönsterpartier åt två håll gör lägenheten extra ljus och välkomnande. Bo i en stor och stabil förening med låg belåning och låga avgifter. Passar perfekt för familjen med höga krav på standard och läge!

Väl inne i lägenheten finner du en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter med klädkammare. Högt i tak, målade väggar genomgående och ljus ekparkett i hela lägenheten ger ett stilrent intryck. Vardagsrum i direkt anslutning till en mycket rymlig matsal. Stora fönsterpartier samt utgång till den stora och soliga balkongen med utsikt över grönområde. Här skiner solen från lunch och stor del av eftermiddagen fram mot kvällen och ni kan spendera härliga sommarkvällar här ute! Gott om utrymme för både utemöbler och odling.

Lägenheten har fyra bra sovrum i rymligt utförande. Det mindre lämpar sig väl som barnrum, gästrum eller arbetsrum efter behov. Det större sovrummet är perfekt som master bedroom där ni har gott om utrymme för dubbelsäng 180 cm och sängmöbel. Här finns även en klädkammare för ytterligare förvaring. 

Köket är stilrent renoverat under 2021 med gott om utrymme för matlagning och goda förvaringsmöjligheter i skåp i fullhöjd. Vita skåpsluckor mot ljust kakel på vägg och bänkskiva i svart stenkomposit. Maskinparken utav vitvaror av hög kvalitet med bland annat diskmaskin och induktionsspis. Fint fönsterparti som vetter ut mot grönskande gård.

Badrummet är helkaklat i ljusa färger. Inrett med handfat, wc, handdukstork och duschvägg i klarglas. Skön golvvärme finns även installerad och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd.

Ett hem att trivas i där ni kan flytta in direkt - Välkommen på visning!

- Stilrent renoverat och inflyttningsklart boende i populära Sköndal!
- Generöst ljusinsläpp genom flera stora fönsterpartier åt två håll
- Genomgående planlösning med generösa rum och sociala ytor
- Smakfullt inrett kök från 2021 med gott om förvaring och alla vitvaror som behövs
- Samtliga originaldörrar lackerade av Stockholms Industrilack.
- Fräscht badrum helkaklat i ljusa färger med duschvägg och golvvärme
- Stor balkong i västläge med sol stora delar av eftermiddagen
- Populär förening med stabil och mycket god ekonomi!