BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan/Johanneshov

Grafikvägen 28, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • Såld
  • 173
  • 987
Värdera din bostad

Beskrivning

Funkispärla med alla rätt!
Med ett högt och insynsskyddat läge är nu denna charmiga etta till salu! Här bor du med en takhöjd på högt till tak (2.70m), original detaljer i form av golv, garderober och fönsterbrädor. Stort fönsterparti med utsikt mot lummig gård och Globen som tittar fram bakom träden. Läget är optimalt med ett bekvämt avstånd på 3 minuter till Gullmarsplans T-bana. Här har du tunnelbanans samtliga gröna linjer, bussar och tvärbana. Fastighet med hiss och stabil förening som äger sin mark och har god ekonomi och de större renoveringar är gjorda. 

Lägenheten är optimalt planerad där allrummet erbjuder plats för soffdel och matplatsdel utan att det känns trångt. Utöver detta finns naturlig plats för dubbelsäng.Generöst fönsterparti bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Köket är i gott skick med bra förvaringsmöjligheter. Praktiskt med fönster för ljusinsläpp och vädring. Maskinell utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt och kyl/frys. Välkomnande entré med platsbyggd hatt- och skohylla för bra avhägningsmöjlighet och djupa originalgarderober med överskåp för ytterligare förvaringsmöjligheter. Till detta ett fräscht och stambytt (2018) och helkaklat badrum med golvvärme, dusch med vikbar glasvägg, handfat med spegel, wc, handdukstork och dessutom är det förberett för tvättmaskin. Nuvarande ägare disponerar dessutom ett vindsförråd och matkällare. Här bor du i en mycket trivsam lägenhet med klockrent läge i fastigheten. 

På populära Grafikvägen bor du ett stenkast från Gullmarsplans knutpunkt med tunnelbana, tvärbana och bussar. Hemköp, konditori och restauranger ligger runt hörnet. Söders citypuls med stort utbud av kaféer, barer och restauranger. Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på vackra promenadstråk och joggingturer i grönskan kring Årstaviken. Endast några få minuter från Globen shopping med ett 40-tal butiker. För den evenemangs- och idrottsintresserade ligger Globen Arena och Tele 2 Arena en kort promenad från hemmet. I närheten finns även populära uteställen och nattklubbar. Har du tillgång till bil ligger lägenheten perfekt med närhet till Södra länken.

- Högt och insynsskyddat läge
- Utsikt mot grönska och Globen
- Stora fönsterpartier
- Takhöjd 2,70 m
- Brf äger marken 
- Fastighet med hiss
- Stambytt badrum (2018) med golvvärme
- Förberett för tvättmaskin 
- Charmiga originaldetaljer
- Endast 3 min till T-bana
- Närhet till Södermalm
- Gångavstånd till Årstaviken

Varmt välkomna på visning - anmäl er gärna på hemsidan!