BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Traneberg

Tranebergsvägen 8, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 9861
  • 96
  • 4776
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett av Tranebergs vackraste lägen! 

Äntligen finns möjlighet att förvärva denna pärla i ett läge som sällan erbjuds. 

Högst upp i huset utan insyn helt inbäddat i omgivande grönska. Med utsikt över hela Ulvsundasjön och Hornsbergs charmiga badklippor har du ett läge som är få förunnat. 

Optimalt planerad lägenhet med stora sociala ytor, generösa fönster med enormt ljusinsläpp. Helkaklat och fräscht badrum samt ett praktiskt kök som är fullt utrustat. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel med härlig sjöutsikt som är det första du ser när du vaknar. Lägenhetens mindre rum är perfekt som kontor, gästrum eller varför inte barnrum?

Vardagsrummet är ordentligt tilltaget med gott om utrymme för såväl matplats som soffgrupp intill den charmiga öppna spisen. Härifrån når du ut till balkongen som har ett utav områdets bästa lägen! Utan insyn, med sjöutsikt, utan störning från grannar eller trafik med en helt otrolig utsikt som du får leta länge efter att bräcka.

Här förfogar du över förvånansvärt generös förvaring tack vare platsbyggda garderober i originalutformning samt dubbla förråd.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som fiskbensparkett och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och vackra fönsterbrädor i marmor.

Brf Tranebergsstranden är en mycket trevlig förening med 13 lägenheter. Välskött ekonomi och väl underhållen fastighet. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Högst upp i huset med oslagbar utsikt
- Svårslagen balkong med Ulvsundasjön i blickfånget
- Öppen spis
- Stabil förening med välskött ekonomi
- Kort promenad till tunnelbanan
- Högt i tak
- Dubbla förråd

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information. 

Övrigt
Bostaden är enligt föreningens ekonomiska förvaltare sedan gammalt registrerad som 2RoK men nyttjas idag som 3RoK.