BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örnsberg/Aspudden

Instrumentvägen 26, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 5460
  • 497
  • 1608
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TVÅA MED ÖPPEN PLANLÖSNING OCH STOR INGLASAD BALKONG MED EFTERMIDDAG/KVÄLLSSOL!

- Stor inglasad balkong med eftermiddag/kvällssol
- Öppen social planlösning
- Kök med plats för större matgrupp
- Generöst sovrum med inbyggd förvaring
- Badrum med både tvättmaskin och torktumlare
- Populär förening med mycket god ekonomi som äger marken
- Övernattningslägenhet och garage med laddplatser i föreningen
- Miljöhus vilket gör att många banker erbjuder ränterabatter
- Perfekt läge nära badklippor, parker, restauranger och tunnelbana

Varmt välkomna till denna drömbostad attraktivt belägen i populära Örnsberg! Här bor ni med endast ett stenkast från Örnsbergs badklippor, parker, naturstråk, restauranger och tunnelbana. Ett boende av högsta klass med stilrena materialval och en tilltalande planlösning. Detta är ett bekvämt boende i en fastighet från 2012 med design utöver det vanliga. Vidare erbjuds ett hem med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde i bostaden. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor inglasad balkong med eftermiddag/kvällssol. Här finns ett rymligt sovrum med inbyggd förvaring, badrum med tvättmaskin och torktumlare, exemplariska förvaringsmöjligheter i hallen och dessutom ett stort förråd i källarplan. Ytskikten går i en behaglig färgsättning och golven är av fin ekparkett. 

Brf Kejsarörnen är en familjär och stabil förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken (ej tomträtt) och har amorterat flitigt sedan fastigheten stod klar 2012. Belåningsgraden är nu nere på ca 9629 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2020. Månadsavgifterna har varit oförändrade sedan tillträdet 2012. Bra att veta är att fastigheten är miljöklassad vilket innebär att flera banker ger ränterabatter via grönt bolån! Föreningen har en lummig innergård som är en grön oas under sommarhalvåret.

Här bor ni mitt i idylliska Örnsberg/Aspudden som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger, butiker. Ett vackert hem med endast ett stenkast från badklipporna i Örnsberg. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. Två stationer bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Endast tre tunnelbanestationer bort är ni innanför tullarna vid Hornstull.

Varmt välkomna på visning!