BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sorunda

Sjöuddsvägen 29

  • 4
  • 98 kvm
  • Såld
  • 8239
  • 1835
  • 21996
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Sjöuddsvägen 29!

En sällsynt chans att förvärva ett fantastiskt enplans hus beläget i underbar miljö! Här är det bara att njuta av allt huset och området har att erbjuda. Som den inte allt för ovanliga synen av älgar, rådjur och kvittrande fåglar. I trädgården kan man njuta av utmärkta sollägen på den väl tilltagna uteplatsen och under kyliga vinterdagar samlas man kring den mysiga öppna spisen.

Huset är disponerat på ett plan med en genomtänkt planlösning, vad sägs om 3 sovrum, ett inbjudande allrum med generöst ljusinsläpp och öppen planlösning mot det härliga köket med smakfulla materialval. Stort helkaklat badrum med moderna färgval och på tomten tillhör även ett fristående garage. Framför garaget och husets framsida har du plats för flertalet bilar vilket är fantastisk när de goda vännerna kommer på besök eller om du själv vill parkera lastbilen.

På denna fastigheter finner vi idag 3 byggnader till utöver huvudhuset såsom garage med plats för bil samt verkstadsdel men också en inredd övervåning. Ett extra hus som har indraget V/A och el, här har man chansen att inreda som man vill! Kanske till tonårsbarnet eller varför inte hyra ut? Samt en friggebod perfekt för förvaring.

Unik möjlighet att förvärva denna underbara fastighet där man kan njuta av naturens lugn och stressfria, inspirerande miljö året om! Varmt välkomna till en upplevelse på plats!