BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjö boo - Kummelnäs

Nordmannavägen 18A, lgh 5

  • 5 rum och kök
  • 132 kvm
  • Såld
  • 349
  • 2726
Värdera din bostad

Beskrivning

Ta vara på din vardag, flytta till denna nyproducerade bostad i natursköna Kummelnäs, dessutom i föreningens bästa läge!

Välkommen till denna underbara bostad som präglas av otroligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier från tre väderstreck då den har föreningens bästa hörnläget. Till skillnad från andra så vetter denna mot ett litet skogspart vilket skapar ett läge fritt från insyn. Till bostaden hör en stor enskild uteplats i ett perfekt söder-väst läge med sol från lunch till solnedgång och insynsskydd skapat med praktiskt och användbart förråd mot hus 1. Detta hus ligger även närmast parkeringen och din bostadens parkeringsplats vilket är väldigt praktiskt oavsett om du ska bära tunga matkassar eller helt enkelt ska ut på tur! 

Bostaden präglas av nyproduktionens lyx med påkostade materialval, ny maskinell utrustning från Siemens och påkostad keramik sten i köket som i kontrast med de mörka ek luckorna och den ljuslaserade parkett skapar den okulära perfektionen. För bästa komfort regleras värmen genom vattenburen golvvärme och säljaren har dessutom bekostat dimbara spotlights till i samtliga rum! På nedre plan finns en moderin öppen planlösning i anknytning till den stora soldränkta uteplatsen med skjutdörrar vilket skapar en indoor-outdoor miljö. Här kommer det avnjutas många fina middagar med vänner och familj. Här går det ingen kris på den som har hemmakontor, bostaden har både utrymme på nedre plan men annars fyra stora sovrum på över våningen. Idag är ett av rummen i anknytning till masterbedroom för att skapa en avskild arbetsplats, barnrum eller stor walk-in-closet. 

Tillträde fr.o.m. början av Maj!!!

Missa inte områdets finaste hem, hör av dig!