BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Finnberget - Nacka

Finnbergsvägen 6

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 3243
  • 547
  • 5550
Värdera din bostad

Beskrivning

- Mycket välplanerad 2:a där varje kvadratmeter kommer till användning - Fönster i tre väderstreck - Perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och city - Bra kommunikationer - Genomgående fräscht skick - Bra förening med god ekonomi.

I idyllen på toppen av Finnberget hittar ni denna välplanerade 2:a! Här bor man i ett perfekt läge med direkt närhet till såväl vatten och natur som till city.

När du kommer in i bostaden välkomnas du av den mycket trevliga hallen där du kan hänga av dig innan du går vidare in. Här erbjuds både garderob och hatthylla. Från hallen nås det trevliga, välplanerade och rymliga köket som kommer med generösa arbetsytor samt plats för matgrupp. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll/ugn samt diskmaskin och genomgående mycket bra förvaring.

Vardagsrummet är rymligt och här får man enkelt plats med soffgrupp och tv-möbel. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Nu när sommarhalvåret står för dörren får lägenheten ljuvlig sol fram till efter lunch in i vardagsrummet och på balkongen som ligger mot sydväst! Från vardagsrummet har du även en utmärkt walk-in-closet som minimerar behovet av stående förvaring i lägenheten.

Bostaden har ett bra sovrum med plats för dubbelsäng och byrå eller alternativt en arbetsplats för den som arbetar hemifrån.

Helkaklat och fräscht badrum i stilrena färger med wc, dusch, tvättmaskin och handfat med kommod och spegelskåp.

Detta är en bostad du inte får missa! Utmärkt lägenhet på en stillsam återvändsgata med naturen som granne och fantastiska utsiktsplatser precis intill bostaden! Närhet till kommunikationer i form av buss och båt som tar dig till Slussen eller nybrokajen på 15-20 minuter.

Varmt välkommen på visning!