BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Norr Mälarstrand 72, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • Såld
  • 6481
  • 24
  • 2187
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett av Kungsholmens mest attraktiva kvarter finner du denna 30-talspärla på bästa adress intill Norr Mälarstrand med balkong och vacker utsikt mot Riddarfjärdens glittrande vatten och med direkt närhet till populära Rålambshovsparken. Solid förening som äger marken och har låg belåningsgrad. Missa inte en av Kungsholmens finaste pärlor!

Hall
Välkomnande hall med bra plats för ytterkläder via en hatthylla med många krokar. Här har säljaren även utnyttjat den generösa takhöjden med praktiska hyllor ovanför ytterdörren. Här möts du av fräscha ljusa väggar och ekparkett på golvet som följer hela lägenheten.

Vardagsrum
Vidare kommer man in i vardagsrummet och det är nu man möts av charmen i bostaden. Tack vare det exklusiva sängskåpet med tillhörande garderob och förvaring blir rummet luftigt och lättmöblerat. Här ryms både soffhörna mot balkongen och matbord vid kökvrån om det så önskas. De ljusa väggarna och ekparketten skapar ett rofyllt rum. Här finns  utgången till balkongen som har ett östligt läge och utsikt mot Riddarfjärden. Det är enkelt att trivas här och du får en rofylld stund, såväl dag som kväll. Plats för både bord, stolar och planteringar för den med gröna fingrar! 

Kökvrå
Direkt till vänster om hallen ligger den ytoptimerade och praktiska köksvrån. Även här har takhöjden utnyttjats till fullo med köksskåp som har vita köksluckor. Utrustningen består av spishäll med 2 plattor, kolfilterfläkt, ugn och kyl med frysfack. Vitt kakel ovanför arbetsbänken. Öppningen mot rummet med bardisken/arbetsbänken, gör att man lätt får matlagningssällskap. Den bidrar också till en fin kontakt mellan köket och rummets sittgrupp.  

Badrum
Fräscht badrum med vitkaklade väggar och matchande vitt klinkergolv med golvvärme. Det finns dusch med vikväggar av glas, handfat, handdukstork och wc. Gott om plats för förvaring.