BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Arvodesvägen 7

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 6182
  • 81
  • 2104
Värdera din bostad

Beskrivning

RENOVERINGSCHANS - SKAPA DIN DRÖMTVÅA!

- Ytterst välplanerad
- Stora fönsterpartier i två väderstreck
- Vacker utsikt mot lummig grönska
- Bevarade originalgolv i vardagsrum och sovrum
- Kaklat badrum med dusch (plats för badkar)
- Kök med plats för matgrupp
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Perfekt läge med närhet till mysiga caféer och restauranger
- Förening som äger marken med lediga parkeringsplatser

Nu finns möjlighet att sätta din egen prägel på denna välplanerade tvåa! Läget är perfekt med grönskande utsikt på lugn återvändsgata i mysiga Hägerstensåsen. Bostaden har ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Här finns flertalet originaldetaljer välbevarade från byggåret som fönsterbräden i sten, parkettgolvet i holländskt förband i vardagsrummet samt vacker stavparkett i sovrummet. Köket är rymligt med plats för matgrupp, i vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matplats.  Sovrummet är beläget i lugnt läge med plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbel. Badrummet är kaklat med mörkt klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. I hallen finns gott om förvaring med flertalet originalgarderober, i källarplan finns även ett förråd som hör till lägenheten.

Brf Juvelen på Åsen äger marken (ej tomträtt). Föreningen har 23 parkeringsplatser (ingen kö!) och 3 garageplatser. I källarplan finns gemensam tvättstuga, cykelrum och bostädernas förråd. Runt om fastigheten finns vacker natur.

Här bor ni mittemellan Telefonplans stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer och Örnsberg med dess klippbad och vackra naturstråk längs Mälaren och populära Vinterviken med trädgårdscafé, utegym och gratis paddel- och tennisbanor. Inom 10 minuters promenad når du alla tre tunnelbanestationer (Telefonplan, Örnsberg och Hägerstensåsen) och endast en minut från lägenheten går buss 147 som tar dig till Liljeholmen på bara 8 minuter.

En möjlighet att skapa din egen drömbostad - Hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse!