BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge

Östergårdsvägen 22

  • 5 rum och kök
  • 109 kvm
  • Såld
  • 4603
  • 1817
  • 7807
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu är det dags för ett hus i mycket bra skick och med en verkligen generös tomt på 1 276 kvm i bästa solläge och på en  barnvänlig lekgata att hitta en ny familj! 

Närhet till skog, skola, lekplats, mataffär, bussar, pendeltåg och service bara några minuter bort - låter nästan för bra för att vara sant - men så är livet på Östergårdsvägen 22.

Själv kan du sitta i trädgården eller framför öppna spisen och njuta av ett renoverat riktigt trivsamt hus i suveränt läge.

Alltså - letar du ett optimalt hus var det så kallade livspusslet blir lätt att lägga har du verkligen hittat hem - välkommen! 

Detta trivsamma och mycket väldisponerade kvadratmeter med lekvänlig tomt ligger mitt i hjärtat av Huddinge. Här har du ett smart planerat hus med 4-5 sovrum, lättskött tomt med lekytor för barnen, flera uteplatser i bra solläge, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - perfekt läge för en barnfamilj! Ett modernt och omsorgsfullt renoverat hus som det bara är att flytta in i direkt.

Läget i villaidyllen Huddinge är mycket bra med bara några minuter till Solfagraskolan, Hörningsnässkolan samt ett flertal förskolor. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

Mycket bra kommunikationer med bussar till pendeltåg. 

Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, tidstypiska växter och träd mm. Underbar syrenhäck på framsidan.
Plats för studsmatta och barnens lek bland annat.   

- utmärkt skick
- pool
- mycket väldisponerat
- bra läge
- lättskött grönskande trädgård på ca 1 276 kvm
- barnvänliga omgivningar
- närhet skola, mataffär, lekplats, bussar 

*****
Vardagsrum
Ett generöst vardagsrum med braskamin som värmer skönt, och utgång till uteplats. En social planlösning var du kan ha plats för många - perfekt för barnkalas och middagar.  Ekparkett på golvet och målade väggar

*****
Kök
Ett mycket trivsamt kök som blir husets naturliga träffpunkt tillsammans med matplatsen. Vid matplatsen finns plats för många vilket förstås är optimalt när man ska duka upp till kalas. Köket är renoverat 2014. Ett funktionellt kök med bra förvaring, arbetsytor och allt som behövs för att mästerkocken ska kunna briljera. 

*****
Badrum
En utmärkt badrum med dusch, wc, handfat. Kakel och klinker, renoverat 2014.  

*****
Sovrum 1, 2, 3, 4 (eventuellt 5)
4 rogivande och bra sovrum. Tre av dom med utmärkt storlek så förvaring och dubbelsäng får plats om så önskas. Ett lite mindre som blir perfekt som barnrum, arbetsrum eller kanske walk-in-closet eller förråd. Finns behov av ytterligare skulle man förstås kunna göra garaget till ett ytterligare sovrum / lekrum. Plats för förråd på tomten finns förstås gott om. 

*****
Uteplats / trädgård / pool
Huset har flertal altaner runt om så det är bara flytta efter var solen är och barnens lek. Sol alltså från morgon till kväll. Den generösa tomten ger förstås en mängd möjligheter för odlingar, barnens lek, förråd eller kanske utbyggnad. Finns gott om ytor för loungegrupp, matbord, grill och barnens lek - verkligen en oas för harmoni och umgänge. Välskött trädgård med gräsytor, fruktträd och grönskande odlingar. Pool att svalka sig i varma sommardagar - lycka! 

*****
Badrum / tvättstuga
Ett suveränt badrum från 2017 med dusch, modernt och eleganta val av kakel och klinker, samt med golvvärme. I direkt anslutning till badrummet finns tvättstuga med bra arbetsytor och förvaring.

*****
Förråd / garage
Ett utmärkt förråd / garage med utgång direkt till trädgården. Ytterligare förråd finns på tomten. Garaget har plats för 1 bil.