BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Finntorp

Becksjudarvägen 55

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • 2.350.000 kr / Såld
  • 4835
  • 1303
  • 1894
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ditt drömboende på Becksjudarvägen 55!

Denna underbara etta på hela 40 kvadratmeter är perfekt planerad och har allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Med en stor balkong i söderläge, platsbyggd loungemöbel i trä och närheten till promenadstråk, Järlasjön och Sickla köpkvarter, är detta en bostad som du inte vill missa.

Charmigt 50-tals kök i trä: Här finner du inte bara gott om plats att laga dina favoriträtter, utan även ett mysigt utrymme intill fönstret där du kan njuta av dina måltider med naturligt ljus som strömmar in.

Rymligt allrum: Det öppna allrummet ger dig möjlighet att skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. Här finns gott om plats för både soffa och säng. Det är även möjligt att bygga om sovdelen till en alkov med platsbyggd förvaring för den som söker ännu fler smarta lösningar i hemmet. 

Platsbyggd klädkammare: Ordning och reda är viktigt, och den snyggt inredda klädkammaren ger dig gott om utrymme för dina kläder och tillbehör.

Praktisk hall: Hallen är välplanerad med klädhängare och plats för en byrå, vilket ger dig extra förvaringsmöjligheter och håller din hall organiserad.

Elegant badrum: Badrummet är smakfullt inrett och har allt du behöver med en dusch, tvättmaskin, toalett och handfat. Platsbyggda hyllor ger dig extra förvaringsutrymme och håller ditt badrum snyggt och prydligt.

Perfekt läge: Becksjudarvägen är en lugn återvändsgata som ändå är nära till allt du behöver. En kort promenad tar dig till det populära shoppingcentret Sickla köpkvarter, och du har också nära till de nya badbryggorna vid Järlasjön för avkoppling och rekreation.

Föreningen: Föreningen är välskött med endast 3095 kr/kvm i skuld, vilket ger dig en stabil och trygg boendesituation. Dessutom finns inga planerade höjningar av avgiften i närtid.

Detta är en unik möjlighet att äga en välskött, charmig och stor etta med allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Becksjudarvägen 55 är en bostad som du inte vill missa. Välkommen!