BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Husabyvägen 27

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 5468
  • 1421
  • 2572
Värdera din bostad

Beskrivning

På uppdrag av Brf Husabyvägen säljs nu denna charmiga och högt belägna pärla med en utsikt utöver det vanliga! Helt insynsfritt och med stor balkong med sol från lunch till solnedgång!

Lägenheten har nyligen genomgått en ytskiktsrenovering och är i gott skick. Härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Charmigt kök med tidstypiska detaljer. Den maskinella utrustningen består av gasspis, elugn, spisfläkt och kyl/frys. Rymligt och rogivande sovrum med plats för både dubbelsäng och tillhörande möblering. Goda förvaringsmöjligheter i flera inbyggda garderober. Genom vardagsrummet nås lägenhetens stora balkong som bjuder på magiska solnedgångar. Badrummet stambyttes 2001 och har klinker på golvet och kaklade väggar. Utrustningen består av dusch, handfat, spegelskåp, wc och handdukstork. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda. Föreningen har bl.a. egna parkeringsplatser som kan hyras för 500 kr/mån. Dessutom finns en hyresrätt kvar vilket innebär ett dolt kapital.

Måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

- Fantastisk utsikt
- Högt läge
- Ljusinsläpp från två väderstreck
- Fint skick med sobra färgval
- Stor balkong med sol från lunch till solnedgång
- Insynsskyddat läge
- Charmigt kök
- Goda förvaringsmöjligheter
- Helkaklat badrum
- Vackra golv
- Populär adress i mysiga Aspudden
- Välskött Brf med parkeringsplatser