BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Östgötagatan 36, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 6611
  • 1178
  • 5045
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges en unik möjligheten att förvärva en helt fantastisk sekelskifteslägenhet med balkong mot innergård! Denna lägenhet har allt ifrån balkong, fungerande kakelugn, originalgolv, stuckatur, generös takhöjd och mycket mer!

Väl inne i lägenheten möts ni av ett fint ljusinsläpp med en genomgående planlösning och tre rum i fil. Vardagsrummet är hemmets hjärta med en makalöst vacker och fungerande kakelugn som lyfter rummets karaktär och tar dig tillbaka till husets byggår mellan 1907-1909. Inte nog med det så finner ni stuckaturer i taket, trägolv och tre fönster i två väderstreck. Här kan ni enkelt möblera med soffgrupp, matbord och övrigt möblemang. Vidare från vardagsrummet via hallen finner ni det sociala och rymliga köket. Här kan ni avnjuta middagar med vänner och familj. Gott om förvaring bakom vackra köksluckor i grön nyans. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, inbyggd tvättmaskin, kyl/frys, ugn, spis och fläkt. Från köket når ni den härliga balkongen som ni enkelt kan möblera med ute möbler samt odlingar. Balkongen är belägen i norr, solen når ner till balkongen på sen eftermiddag under sommarmånaderna. Lägenheten är genomgående och har två stora sovrum. Samtliga sovrum nås från hallen. Båda sovrummen har gott om plats för dubbelsäng garderober samt övrigt möblemang. Det sovrum som idag används som vuxenrum har ett vackert burspråk! Hallen har gott om förvarings möjligheter och leder dig in till lägenhetens samtliga rum. Badrummet är smakfullt renoverat efter stambytet helkaklat och utrustat med wc, handdukstork, golvvärme, dusch, handfat samt förvaring.

Detta är sammantaget en lägenhet utöver det vanligt med precis alla rätt man kan önska sig att en sekelskifteslägenhet ska ha. Missa inte att anmäla er till visning - denna lägenhet måste upplevas på plats!