BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Högalidsgatan 52C, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 8643
  • 1289
  • 7269
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en riktig söder-pärla med underbar balkong mot mysig innergård. Lägenhet som är exceptionellt välplanerad har en kombination av tidlös design och praktiska lösningar med fokus på funktion. Generös takhöjd om ca 3 meter och bra ljusinsläpp bidrar till en luftig känsla. Bostadens vackra trägolv är genomgående och ger en mycket fin karaktär. Fräscht och nyrenoverat badrum. Här bor du mitt i den pulserande storstaden men med lugnt läge mot gården.

Hall
Välkomnande hall med plats för ytterkläder via ett par krokar. Gott om förvaring i garderober som är placerade längs ena långväggen. Vacker klinker på golvet och målade väggar i en ljusgrå nyans. 

Vardagsrum/kök
Vidare kommer du in i vardagsrummet och det är nu du slås av charmen, ljuset och den härliga takhöjden om ca 3 meter. Rummet är generöst i storlek och det ryms både en soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang efter behov. Köket som ligger i öppen planlösning är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt och diskmaskin. Alla vitvaror är från 2020. Takhöjden har till fullo utnyttjas med köksskåp som har gråa luckor. Sober ljusgrå arbetsbänk av kvartskompositsten, Clamshell från Caesarstone. 

Sovrum
Sovrummet är ett mysigt rum med plats för större säng (idag 120) och ytterligare möbel. På golvet återfinns det vackra furugolvet och omgivande väggar är målade i en ljust grön nyans. Praktisk skjutdörr mot vardagsrummet gör att rummet kan nyttjas maximalt. Här finns även utgång till lägenhetens balkong. 

Balkong
Från sovrummet når man den härliga balkongen. Här är det enkelt att trivas och du får en rofylld stund, såväl dag som kväll. Plats för både bord, stolar och planteringar för den med gröna fingrar! 

Badrum
I angränsning till hallen ligger det fräscha badrummet som renoverades i samband med stambytet. Vitt kakel samt grått klinkergolv med golvvärme. Här finns dusch, wc, badrumsskåp och handfat. 
 

Hela lägenheten (förutom badrummet) renoverades under 2020.
Enligt lägenhetsregistret är lägenheten registrerad som 1 rum och kök, men ombyggd till en 2:a.
Lägenheten är uppmätt till 36 kvm, men är enl ekonomisk plan angiven till 35 kvm.