BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget

Semaforvägen 53, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
  • 8553
  • 11
  • 5426
Värdera din bostad

Beskrivning

Den finaste utsikten Nacka kan erbjuda - Fönster i tre väderstreck - Öppen och rymlig planlösning - Goda förbindelser via båt och buss - Nybyggt och fräscht hus från 2020

En ny tid väntar för Telegrafberget. Industrin är borta och nu börjar det fyllas av vackra bostäder med liv och rörelse. Ett område som verkligen behöver upplevas på plats!

Denna exemplariska trerumslägenhet med magisk utsikt mot Stockholms inlopp är väldisponerad och kan enkelt göras om till en fyra vilket den var ursprungligen. Generöst stora fönster gör att lägenheten badar i ljus och havsutsikten är alltid närvarande. 

Vackra material och sobra färger genomgående i hela bostaden där allt är nyskick!

Väl tilltagen och helt inglasad balkong med skjutdörr. Här njuter du av vyn ut över Stockholms inlopp och all dess båttrafik. De stora färjebolagens tidtabeller kommer du snabbt att lära dig här. På balkongen finns det gott om plats för ditt utemöblemang mad utrymme till övers!

Fullt utrustat kök med bra arbetsyta och full maskinell utrustning. I öppen planlösning till köket ligger vardagsrummet som badar i ljus från de väl tilltagna fönsterpartierna. Luftigt och lättmöblerat. Här blir det lätt att umgås med familj och vänner.

Sovrummen är stora med gott om plats för säng, nattygsbord och även ett skrivbord om så önskas. Båda rummen är placerade längst in i lägenheten, bort från den soligaste sidan så att temperaturen förblir behaglig även under sommarmånaderna.

Sist men inte minst är bostaden utrustad med två bra badrum, halkaklade med duschutrymme i båda. Det större badrummet har även tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk.

Välkommen till ett av Nackas nyaste och fräschaste områden som verkligen förkroppsligar orden "fri utsikt"!

Kontakta mäklaren för visning!