BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Fastlagsvägen 56A

  • 3 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 6259
  • 609
  • 2417
Värdera din bostad

Beskrivning

Möjlig 4:a - Egen ingång - Radhuskänsla - Uteplats om ca 31 kvm!

Nyproducerad 3:a (möjlig 4:a) med fantastisk uteplats i lugnt och insynsskyddat läge mot lummigt skogsparti. Uteplatsen om ca 31 kvm sträcker sig längs med hela lägenheten och här finns plats för såväl loungegrupp, middagsbord och grillplats. Här har hela familjen sin egna, härliga oas under sommarhalvåret. Intill uteplatsen finns ett skjul om ca 2 kvm.

Bli den första att flytta in i denna nyproducerade lägenhet med radhuskänsla. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en trevlig, social yta för familjemiddagar. Köket har gott om arbetsytor och den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, spisfläkt, mikro, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Det finns två rymliga sovrum, ett stort förråd och plats för hemmakontor.  Stilrent, helkaklat badrum med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Även vid entrén finns golvvärme under klinkergolvet.

Huset byggdes 1993 och har flera bekvämligheter såsom stor hiss, övernattningslägenhet och parkeringsplatser. Här bor man i en omtyckt förening med närhet till flera badplatser, förskolor, skolor och lekparker. 

Måste upplevas på plats!  Varmt välkommen på visning!  

- Stor uteplats
- Egen ingång
- Radhuskänsla
- Insynsskyddat läge
- Bli den första att flytta in
- Möjlig 4:a
- Tvättmaskin och torktumlare
- Gott om förvaringsmöjligheter
- Stabil förening
- Övernattningslägenhet
- Parkeringsplatser
- Vinterviken ett par minuter bort
- Lugnt och naturnära område
- Flera förskolor och skolor i närheten
- Parker och badplatser på gångavstånd