BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Västertorp

Skidskyttevägen 4, 7 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 5555
  • 364
  • 2044
Värdera din bostad

Beskrivning

"Bästa läget i huset" - är en bra beskrivning av denna synnerligen välplanerade gavellägenhet, belägen i Västertorp.  Lägenheten bjuder på generösa fönsterpartier, balkong i bästa sydväst-läge och en planlösning utöver det vanliga. Här bor ni med allt ni önskar precis runt knuten; kommunikationer, service och sköna naturområden. I avgiften ingår värme, vatten, bredband via Ownit 1000 mb/s samt kabel-TV grundutbud.

Hall
Välkomnande hall med mycket bra förvaringsmöjligheter tack vare en garderob med skjutdörrar. På golvet ligger praktiskt klinker som sedan övergår till ekparkett. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. 

Vardagsrum
Det luftiga vardagsrummet bjuder på fantastiskt ljusinsläpp med gott om plats för en ordentlig soffgrupp, soffbord, TV-bänk. Här bjuds på en social och öppen planlösning mot lägenhetens hjärta, det rymliga köket. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Loggia
Vid vardagsrummet hittar ni en loggia med generösa fönsterpartier i tre väderstreck, där funktionerna är många. Den går att använda som ett arbetsrum, extra sovrum eller matsal.

Kök
Ett praktiskt kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. I köket finns gott om arbetsytor och förvaring. Vita skåps- och lådfronter, svart kakel och mörkgrå bänkskiva. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis med ugn, kyl/frys samt integrerad micro. Matbordet har en given plats vid fönstret. Från köket finner ni även utgång till den mysiga balkongen som har sol hela dagen fram till solnedgång. Ett fantastiskt uterum om våren, sommaren och hösten.

Sovrum 
Yteffektivt sovrum med plats för dubbelsäng. Det finns en garderob som säljaren gärna lämnar kvar. Vitmålade väggar samt ekparkett på golvet. 

Badrum
Stort och helkaklat badrum med vita väggar samt ljusgrått klinker. Dusch med vikvägg, handfat med tillhörande kommod, badrumsskåp, wc samt en tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare. 

Förråd
Nyttjanderätt till ett förråd som är beläget på entréplan.

Övrigt
Enligt föreningens lägenhetsregister är bostaden registrerad som 1,5 rum och kök.