BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 13

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 2752
  • 156
  • 5081
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga 2:a i populära Järla Sjö!

Man välkomnas in i en rymlig hall klinkergolv och plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden öppnar en social planlösning upp sig mellan kök och vardagsrum. Köket har luckor i vitt med beslag i silver, stänkskydd i grå sten och bänkskiva i mörk laminat. Här finns vitvaror såsom kyl/frys i rostfritt, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, fläkt samt bra förvaring och arbetsytorVardagsrummet är ljust och stort med med gott om utrymme för matplats om 4-6 personer, soffgrupp, bokhylla och tv-möbel. Från vardagsrummet tar man sig ut på den väl tilltagna balkongen med trätrall i söderläge. Här njuter du av solen från tidig förmiddag till sen eftermiddag/kväll.

Sovrummet är stort och rymmer en dubbelsäng. Här finns bra förvaring samt stor klädkammare intillBadrummet är helkaklat i vitt och blått. Här finns dusch med duschväggar i glas med takdusch, toalett, stort handfat med kommod i vittspegel, hylla i sten samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänkLägenheten har genomgående trevligt parkettgolv, målade väggar och fönsterbänkar i sten.  

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb samt det nyöppnade caféet i området. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Beläget nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården samt till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till Slussen på 10-15 min och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden. Saltsjöbanan kommer att börja åka hela vägen till Slussen år 2025 och tunnelbanans blåa linje kommer att ha en egen station för Järla Sjö som beräknas vara klar 2030.