BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Buddes gränd 10

  • 3 rum och kök
  • 82.5 kvm
  • 4.900.000 kr / Såld
  • 8432
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a med stor trädäckad uteplats om 50 kvm i trivsamma Järla Sjö!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och förvaring i flera garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är stort och rymligt med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, arbetshörna och annat möblemang. Intill ligger det nyrenoverade köket med detaljer som kran och knoppar från Dooroom, grå luckor samt stänkskydd och bänkskiva i kompositsten. Här finns vitvaror som integrerad diskmaskin, integrerad hel kyl & frys, ugn och mikro i högskåp i rostfritt. Köket har en stor köksö med plats för barstolar samt lyxig vinkyl, induktionshäll, fläkt och förvaring. Vid köket finns ett mycket trevligt burspråk som blir en naturlig plats för matbord om 6-8 personer.  Från vardagsrummet når man den väl tilltagna uteplatsen med mycket generösa ytor för loungedel, matplats, grill och odlingsmöjligheter. Här njuter du av solen från tidig morgon till lunch samt sista kvällssolen.

Lägenheten har två sovrum. Master bedroom rymmer dubbelsäng och förvaring. Det andra sovrummet används idag som barnrum och rymmer säng, skrivbord och plats för lek. Badrummet är kaklat i vitt med klinkergolv i tegelrött. Här finns badkar med duschvägg, vägghängd toalett, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare och snygg infälld spegel i natursten mot stor spegel. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.