BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 20A, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 90.5 kvm
  • Såld
  • 5638
  • 81
  • 3106
Värdera din bostad

Beskrivning

En otroligt unik 3a är nu ute till försäljning! Vill du bo i en bostad utöver det vanliga, då har du hittat rätt! Nu har du möjligheten att köpa denna mycket fina och pampiga 3a i populära Kvarnholmen med frontutsikt mot vattnet och den Kungliga Djurgården. Här bor man i en vacker fastighet med en takhöjd på över 3 meter och direkt närhet till vatten, natur och goda kommunikationer in till City finns till hands med både buss och pendelbåten. Här får man en bostad med fantastisk rymd, härlig takhöjd, breda fönsternischer, stor uteplats, fransk balkong och stora spröjsade fönsterpartier. I huset finns det även många bekvämligheter som gym, gästlägenhet och gemensam festlokal, terrass och garage. Detta är en bostad som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i form av garderober. Från hallen når man vardagsrummet som ligger i härlig öppen planlösning mot köket. Detta är en perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är väl tilltaget och här ryms allt från stora soffgrupper, tv-möbler samt matsalsmöblemang för stora middagsbjudningar. Här har man även en härlig fransk balkong som man kan öppna upp och känna havsbrisen och njuta av den fina utsikten mot den Kungliga Djurgården och alla båtar som passerar förbi bostaden. 

Fantastiskt kök med stor köksö. Köket är i toppskick med exklusiva materialval. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd mikro och ugn, induktionshäll samt diskmaskin.

Bostaden har även två sovrum. Ena sovrummet är ett stort masterbedroom där man enkelt får plats med dubbelsäng och här har man även bra förvaring i form av garderober. Från masterbedroom når man även den härliga uteplatsen som ligger belägen i söderläge mot en lugn och stilla innergård. Här får man enkelt plats med utegrupper, växter, grill och odlingsmöjligheter.

Det andra sovrummet passar perfekt som sovrum/barnrum/kontor eller gästrum.

Bostaden har två stora badrum. Det första badrummet är utrustat med wc, handfat, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring samt arbetsytor. Den andra badrummet är utrustat med wc, handfat samt dusch.

Varmt välkomna till visning!

 

- Vacker industrifastighet med vackra spröjsade fönster och härlig takhöjd.

- Kök med stor köksö i öppen planlösning mot vardagsrummet

- Bostaden har en fransk balkong samt en uteplats i söderläge

- Två stora badrum, ena med badkar och andra med dusch.

- Bo med direkt närhet till vattnet

- Bra kommunikationer med både buss eller pendelbåten

- På Kvarnholmen bor man med direkt närhet till allt såsom matbutik, restauranger, cafée, gym, bakeri apotek och mycket mer.

- I lägenhetsregistret står bostaden skriven som 89,5 kvm