BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Skeppsmäklargatan 49, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 14166
  • 184
  • 4986
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk ljus och insynsskyddad trea högt upp i huset på våning sex med balkong i sydväst. Genomgående planlösning med fina parkettgolv och släta vita väggar samt stora fönsterpartier i tre väderstreck vilket medför ett otroligt ljusflöde i hela lägenheten.

Välkomnande rymlig hall med avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderober. Plats för mindre hallmöbel finns. I direkt anslutning ligger barnrummet, eller arbetsrum/gästrum, lite som man önskar själv. Här finns plats för säng och skrivbord samt garderober. 

Härlig och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum blir en naturlig plats för familjen att umgås i. Köket går i tidlöst vitt och fullt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, hel kyl och frys samt inbyggd diskmaskin. Naturlig och stor matplats invid härligt stort fönsterparti i söderläge. Vardagsrummet rymmer lätt både stor soffgrupp, skänk eller byrå samt mindre sittgrupp och dessutom mediamöbler.

En liten fin detalj är den utbytta sovrumsväggen mot en industrivägg som förutom är en väldigt modern och snygg inredningsdetalj men bidrar även till ett ännu finare ljusflöde i rummet. Här finns även gott om plats för kläder bakom hel garderobsvägg.

Den fantastiska balkongen ligger i sydväst och delvis in mot gården, tack vare läget i huset är det bra med sol och gott om plats för både odlingar och sittgrupp.

Perfekt planerad trerummare med stilrena och tidlösa materialval. Badrummet är helkaklat med bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt förvaringsskåp, finns plats för badkar om man så önskar.

Denna lägenhet har verkligen allt och ligger dessutom på ett mycket attraktivt läge i Hammarby Sjöstad med närhet till både natur, båtliv och citypulsen. Kommunikationerna finns i form av både buss, tvärbana och båt. 

Välkomna hem!