BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Trollesundsvägen 26B, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 4285
  • 484
  • 2142
Värdera din bostad

Beskrivning

Mitt i Bandhagen finner du denna ljusa och välplanerade lägenhet. Här bor du högst upp i huset med balkong i sydost. Lägenheten är ljus, har en exceptionellt bra planlösning och fönster i två väderstreck. Genomgående parkettgolv och spotlightbelysning. Här finns två stora sovrum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt rymligt badrum med både tvättmaskin och badkar. 

Hall
Välkomnande hall med vitmålade väggar, parkettgolv samt spotlightbelysning. Här finns gott om plats för ytterkläder via en hatthylla. För ytterligare förvaring finns en stor garderobssektion med skjutdörrar.

Kök/Vardagsrum
Vidare kommer man in i vardagsrummet som har en öppen planlösning mot köket, vilket skapar en luftig sällskapsyta som blir en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Fräscht kök där fokus ligger på funktion och matlagning. Utrustningen består av spishäll, ugn, micro, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys. Gott om förvaring i köksskåpen som har vita skåpsluckor. Bänkytor av trä. 

Balkong
Från vardagsrummet finns utgången till balkongen som har ett sydost läge. Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen finns gott om plats för bord och stolar. Här finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag. 

Sovrum
Till vänster om hallen ligger ett av bostadens två sovrum. Här ryms dubbelsäng, sängbord och annat möblemang efter behov. Längs ena väggen finns en stor platsbyggd garderob där allt och lite till ryms. 

Sovrum 
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, garderob eller annat möblemang. Vitmålade väggar, parkettgolv och spotlights. 

Badrum
Stort badrum beklätt med vita kakelplattor på väggarna och blått klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar, toalett, tvättmaskin, handdukstork, badrumsskåp samt handfat med kommod under. 

Enligt föreningens lägenhetsregister är bostaden registrerad som 2 rum och kök.
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Andelar
Årsavgift - kaptaldel: 1,22774 %
Årsavgift - övrig drift: 0,81910 %