BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Slottsfogdevägen 62

  • 6 rum och kök
  • 116 kvm
  • Såld
  • 4549
  • 33
  • 5371
Värdera din bostad

Beskrivning

Vackert och optimalt planerat hus 100 meter till vattnet med stor båtplats på 3 meter intill skogen och den blommande slänten vid den omtalade "Vitsippeskogen". Här bor du granne med Mälaren och bad- och båtliv blir en naturlig del av din vardag då båtplats finns! Bara en kort promenad bort längs vattnet via den vackra Ekbacken/Fågelsången, finns Mariefreds pittoreska stadskärna. Genomgående hög standard, smakfulla materialval och tilltalande arkitektur kännetecknar huset som är optimalt planerat med möjlighet till 5 sovrum. Den mysiga och smakfulla ateljén kan användas som både kreativt rum, gästrum och lounge. Garage med uppfart som rymmer två bilar. Sjöutsikt från både huset, balkongen och trädgården. 

Här bor du granne med Mälaren och bad- och båtliv blir en naturlig del av din vardag eftersom båtplatser finns. Huset är perfekt planerat och erbjuder bl.a. ett stort kök med matplats, två badrum, separat tvättstuga och upp till 5 sovrum. Genomgående hög standard, smakfulla materialval och tilltalande arkitektur kännetecknar husen. 

Tomt/Trädgård
Mysiga och perfekt planerade uteplatser och lagom stor gräsmatta! Här har man stort trädäck som nås via vackra pardörrar från både kök och ateljén. Huset har altan och balkong i olika väderstreck. Här får du njuta på olika uteplatser tillhörande huset i olika väderstreck beroende på hur solen går och hur du önskar. Den plana trädgården är vänd mot sydväst. Tomtens kortända vetter mot den vackra lummiga ekbacken och härifrån har man sjöutsikt.

Ateljé/gästhus
För dig som behöver ett extra rum för hemmakontor, ateljé, gästhus eller tonårsrum finns den optimala ateljén på 17 kvm. Gästrummet är sammanknuten med huset via vackra ateljén med fönster från golv till tak.

Huset
På entréplanet har man all social yta där man kan umgås. Först välkomnas du av en generös hall med platsbyggda garderober som sväljer det mesta. Från hallen når du det stora vardagsrummet med mysig braskamin. Här har man möjlighet att dela av alkoven för att få ytterligare ett rum. Även köket är väl tilltaget med gott om förvaring och rymmer ett stort matbord med plats för upp till stora sällskap. På entréplanet ryms även wc/dusch och en separat tvättstuga. Den härliga altanen nås genom vackra pardörrar från både köket och ateljén. 

En trappa upp finns tre sovrum. Det ena har en härlig balkong och den andra en fransk balkong, båda med utsikt över ängarna och sjön. På övervåningen finns även ett större, trevligt badrum. Otroligt smakfulla material genom hela huset.