BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Vivelvägen 49

  • 5 rum och kök
  • 161 kvm
  • Såld
  • 7867
  • 1213
  • 26008
Värdera din bostad

Beskrivning

VISNING SÖNDAG 19/2 KL 11-12, VÄLKOMMEN!

Välkommen till detta hus på ca 168 kvm med friköpt generös lekvänlig tomt på 763 kvm, mitt i hjärtat av Älvsjö och Långbro. Här har du ett mycket väldisponerat hus med 4 sovrum, lättskött tomt med lekytor för barnen, uteplats i bra solläge, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - perfekt läge för en barnfamilj. Ett välhållet hus med låga driftskostnader. 

Huset ligger verkligen inbäddat i grönskande omgivningar. Den uppvuxna trädgården med fruktträd, tidstypiska växter, kringliggande tomters grönska gör att känslan verkligen är i total harmoni. För att ligga så centralt mitt i Älvsjö är känslan av lummig grönska fantastisk. 

- ny bergvärmepump 2022
- renoverade ytor 2022, vardagsrum, kök, sovrum
- suveränt läge
- låga driftskostnader
- lättskött grönskande villaträdgård
- barnvänliga omgivningar
- närhet skola, mataffär, lekplats, bussar

Huset är gediget och välskött. Mycket bra beläget mitt i Älvsjö som är en av Stockholms äldsta villastäder. Ett hus med stora möjligheter för en barnfamilj att disponera till ett optimalt boende för just sina behov. 

Läget i villaidyllen Långsjö är mycket bra med en promenad på ca 5 minuter till Långbrodalskolan eller Johan Skyttes skolan, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

Möjligheterna är verkligen goda att skapa ett drömhem. Visst renoveringsbehov av ytor och kanske utbyggnad av kattvind på övre plan för fler sovrum. Bara några minuter bort finns bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 25 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, tidstypiska växter och frukträd mm. Plats för studsmatta och barnens lek bland annat. 

*****
Vardagsrum
Ett vardagsrum och matplats i fil med plats för soffa och långbord för familjekalasen. Förslagsvis så öppnar man upp helt mellan kök och matplats för en än mer social planlösning. Utgång till härligt uterum och uteplats i bästa solläge, ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Målade väggar och nya golv 2022. 

*****
Sovrum 1, 2, 3, 4
Fyra utmärkta sovrum. Här finns förstås möjligheter till ytterligare sovrum på vindsplanet om behovet finns. Sovrummet på mellanplaner nya golv och målade ytor 2022. 

*****
Kök
Ett funktionellt kök med bra förvaring och arbetsytor och plats för matbord. Delvis renoverat 2022. 

*****
2 badrum
Två utmärkt badrum, det ena med både badkar och dusch. Handfat och wc i båda.

*****
Vindsplanet har idag ett sovrum samt gäst-wc. Generös kattvind så möjligheterna är förstås goda för utbyggnad av ytterligare sovrum samt kanske ett badrum om behovet finns. 

*****
Förråd
Utmärkta förrådsmöjligheter i kattvinden samt carport och kallförråd på tomten.