BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Slätbaksvägen 16, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • Såld
  • 2772
  • 350
  • 6001
Värdera din bostad

Beskrivning

Årstapärla med klockrent läge 10 min från City!
Högt upp i huset finner du denna optimalt planerade etta i mycket gott skick. Här bor du i en gedigen och välskött bostadsrättsförening endast ett stenkast från både Årsta torg och Gullmarsplan. En suveränt disponerad bostad med hög standard och fantastiskt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier.

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning och i direkt anslutning finns två garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med gott om plats för soffa, säng och övrig möblering. Fräscht och väldisponerat kök med goda förvaringsmöjligheter i skåp. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. Stambytt och kaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat, wc och förvaring. Genomgående fräscha ytskikt i lägenheten med vita väggar och tak samt ett parkettgolv. Till lägenheten hör ett rymligt förråd. 

- Fritt läge
- Optimalt planerad
- Stabil Brf
- 2,70 m i takhöjd
- Stort fönsterparti
- Härligt ljusinflöde
- Bra förvaring
- Närhet till Årsta torg, Liljeholmen och Gullmarsplan
- Ett förråd tillhör lägenheten

Allmänt om föreningen
Föreningen består av 33 fastigheter med totalt 423 lägenheter. De har en mycket god ekonomi med en belåningsgrad på endast 4279 kr per kvm. Föreningen amorterade ca. 6 600 000 kr förra året. 

Varm välkomna att anmäla er till visning!