BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Nybohovsgränd 6, vån 6/6

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 5011
  • 285
  • 3758
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett riktigt drömboende, högst upp i huset med milsvid utsikt över Stockholm! Här bor du på bästa adress i Liljeholmen i en modernt renoverad lägenhet med ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier, balkong i söderläge och en föreningen som gjort alla de stora renoveringarna.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den otroliga vyn över Stockholm hela tiden finns i bakgrunden som få andra objekt kan erbjuda.

Vidare finner du ett genomgående toppskick med ljusa stilrena ytskikt, stort vardagsrum som erbjuder mycket goda sällskapsytor, ett modernt kök från med perfekt utrymme för matplats, 2 rogivande sovrum, helkaklat badrum utrustat med badkar, tvättmaskin och wc. Mysig balkong i soligt söderläge. Bra förvaring med klädkammare och rymliga garderober.

Här bor man i en en stabil och populär bostadsrättsförening som under de senaste 10 åren gjort stambyte och renoverat fasad, tak, fönster, hiss och balkonger. Föreningen har mycket god ekonomi bland annat genom stora intäkter från lokalerna dom hyr ut, ca 14 miljoner per år.

I område har du närhet till Årstavikens och Trekantens vatten, grönska och Liljeholmens Galleria med ett rikt utbud av shopping, caféer, restauranger samt utmärkta kommunikationer.

- Oslagbar utsikt över Stockholm
- Högst upp i huset
- Stora fönsterpartier
- Balkong i söderläge
- Stor och stabil förening med mycket god ekonomi
- Modernt renoverad
- Bästa adress i Liljeholmen
- Nära vatten, grönska och utmärkta kommunikationer