BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad, Henriksdalshamnen, Stockholm

Pollargatan 15, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 8512
  • 428
  • 5562
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset på våning 6 av 6 finner ni denna bostad med stora fönsterpartier med härligt ljusflöde och två soliga balkonger. Stora sociala ytor tack vare den öppna planlösningen mellan matplats, kök och vardagsrum. Två bra sovrum gott med förvaring genom garderober och klädkammare. Köket är av högsta klass från Marbodal med kvalitetsvitvaror från Siemens. Bra med förvaring garderober i hallen. Här kan den kräsne storstadsbon flytta in utan att behöva lägga tid och energi på kostsamma renoveringar. Generösa rum och genomgående planlösning med stora fönsterpartier gör detta till ett trivsamt boende. Finns källarförråd, gästlägenhet, cykelrum, garage, barnvagnsförråd och tvättstuga. Föreningen har en låg belåningsgrad på endast 5272kr lån/kvm. Ett modernt boende för den kräsne! 

Lägenheten disponerad enligt följande:

Hall Ekparkettgolv och vita väggar samt garderober och hatthylla.

Badrum Mörkt klinkergolv och golvvärme samt vita tvärliggande kakelplattor på väggarna. Vägghängd WC, handfat i kommod och duschhörna med glasskiljevägg. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan, överskåp i vitt. Stor badrumsspegel med belysning.

Vardagsrum och Kök delvis öppen planlösning med ekparkettgolv och vita väggar samt fönster i två väderstreck och med vattenutsikt. Vita skåpsluckor med aluminiumhandtag och komfortstängning. Mörk bänkskiva med ljusgrått kakel ovan och spotlights under skåpen. Kyl, frys, varmluftugn, mikrovågsugn och induktionshälls samt inbyggd diskmaskin. Matplats för 6-8 personer. Här finns gott om plats för möblering av soffgrupp med tillhörande soffbord.

Två balkonger Stora balkongen med utgång från vardagsrummet har solen från tidig morgon till tidig kväll. Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus.  Plats för grill, matgrupp, planteringar. Fantastisk utsikt mot hamnen och dess båtliv. Den mindre balkongen har sol från tidig förmiddag till kväll plats för planteringar och grill om så önskas.

Sovrum1 Ekparkettgolv och vita väggar. Walk-in-closet med fönster. Perfekt plats för dubbelsäng och skrivbord om så önskas. Markis finns och knappt någon insyn.

Sovrum2 Stor garderob, plats för dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang om så önskas. Idag nyttjas det som barnrum samt lekrum.