BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kungsbro strand 19

  • 2 rum och kök
  • 36.5 kvm
  • Såld
  • 146
  • 1931
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna yteffektiva 2:a invid grönskande och lunga Kungsbro Strands fina strandpromenad, en kort promenad från City!

Nu ges tillfälle att förvärva en fantastisk tvåa perfekt för såväl par och singlar! Det här är ett av stans absolut mest centrala lägen men samtidigt lugn adress vid kanten av härliga Klara Sjö, endast någon minut från Centralstationen. Lägg därtill en av Stockholms bästa takterrasser belägen i samma hus med en utsikt som är svår att se sig mätt på. Omgående tillträde möjligt!

Redan i hallen förstår man att detta är en bostad utöver det vanliga. Hallen öppnar upp mot det ljusa vardagsrummet som rymmer både soffgrupp samt matsalsbord. Elegant oljad trestavsparkett i ek och fina ytskikt genomgående. Rogivande sovrum med plats för stor säng och en stor platsbyggd originalgarderob. Från både vardagsrum som såväl sovrum så finns en fantastisk utsikt mot Klara Sjö och promenadstråket. Modernt kök med full maskinell utrustning. Här finns rymliga förvaringsutrymmen och arbetsytor. I golvet ligger värmeslingor som gör att man får en optimal njutning även under vintertid när du lagar mat. Toppfräscht badrum med spotlights i tak, golvvärme, elektrisk handdukstork, innanpåliggande vattenrör, vägghängd WC och kommod samt spegelskåp. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Här bor du precis invid strandpromenaden som tar dig runt hela Kungsholmen längs med vattnet. Den som vill kan njuta av ett aktivt båtliv samtidigt som man har promenad- och löparspår precis utanför dörren. Bostaden ligger mycket centralt invid City med all tänkbar service och T-centralen och Arlanda Express når du på någon minut. I kvarteren finns även flertalet busslinjer samt T-bana samt ett stort restaurang- och shoppingutbud. Välkomna på visning!