BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Redargatan 5, pl 6

  • 1.5 rum och kök
  • 51 kvm
  • 3.895.000 kr / Såld
  • 8890
  • 2194
  • 2376
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en otroligt ljus 1,5a som disponeras som en 2a med öppen planlösning med underbart stor balkong mot föreningens innergård.

Modernt kök med vita skåpsluckor och bänkskiva i grå laminat med svart kakel ovan. Integrerade vitvaror i form av bl.a. inbyggd diskmaskin, kyl/frys, ugn och spishäll. Naturlig matplats för trevliga middagar med familj och vänner invid stort fönsterparti. Delvis öppen planlösning mot vardagsrum och med hel fönstervägg gör att det känns väldigt luftigt och rymligt. Dessutom nås balkongen härifrån och blir lätt som en förlängning av rummet hela sommarhalvåret. Vardagsrummet är lagom stort och plats finns för bokhylla, tv-möbler och soffa. Sovrummet är stort och rymmer utan problem en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Läget inne på gården ger ett ostört och trevligt lugn i lägenheten. Badrummet är stilrent och utrustat med dusch, handdukstork och tvättmaskin.

I lägenheten finns även bra förvaringsmöjligheter i form av klädkammare i hall samt ett externt förråd i källaren.

Föreningen är otroligt stabil med god ekonomi, man sänkte avgifterna senast 2021 med 10% och har haft flertalet avgiftsfria månader samt ligger belåningsgraden endast på 516kr/kvm. Sjöstadens lägsta belåningsgrad.
Här bor ni nära kommunikationer och flertal restauranger och caféer samt ICA supermarket runt hörnet. På bekvämt avstånd tar ni er lätt till fots till Söders citypuls med ett ännu större utbud.

- Toppfint och ljust drömboende
- Högt upp med balkong i öst
- Öppen planlösning
- Välskött fastighet och stabil Brf endast 516kr lån/kvm
- 2 Tvättstugor
- 2 övernattningslägenheter